Haak een mega grote toddler pop: alle materialen op een rij!

Weet je nog hoe de toddlers de Handwerkbeurs in het voorjaar zo op stelten gezet hadden? De haakpakketten voor mijn nieuwste knuffelige poppenserie, waarbij je peuter versies kunt haken van Elsa en haar vriendjes, waren op de Handwerkbeurs een daverend succes. Zo’n groot succes dat de toddler poppen letterlijk de stand uit liepen en Gijs (mijn man) enorm veel moeite moest doen om de peuters weer veilig thuis te brengen. Sinds ik de toddler poppen ontworpen had, wilde ik al aan de slag met een mega groter versie waar je extra fijn mee kunt knuffelen, vooral bedoeld als eye catcher op de Amilishly stand. Deze grote peuterpop had zelfs grootse plannen om de KreaDoe beurs te veroveren, en raad eens? Dat is haar gelukt, want jullie vonden haar net zo geweldig als ik! 🤭🤭🤭

Dit heb je nodig om een mega grote versie van toddler Elsa te haken

Super leuk dat je aan de slag wil gaan met deze extra grote knuffelige meid! Zoals je in dit blog hebt kunnen lezen zijn alle gehaakte Amilishly poppen in elk denkbaar formaat te haken. Zo ook dus toddler Elsa. Je haakt deze mega pop met haaknaald 7mm en je haakt de pop met 5 draden tegelijk. Zo wordt ze in plaats van 25,5cm maar liefst 65cm groot. Hieronder vind je alle materialen die ik gebruikt heb om deze grote pop te haken.

Inhoud haakpakket:

  • Haakpatroon voor Amilishly Toddler Elsa
  • 5 bollen Stone Washed 811 Deep Amethyst
  • 10 bollen Stone Washed 804 Boulder Opal
  • 20 bollen Softy 487 Lilac
  • 10 bollen Softfun 2466 Peach
  • 2 groenblauwe knopen 30mm
  • 18mm veiligheidsogen
  • 4mm ijzerdraad
  • 500g ReStyle super zachte vulling
  • Wit en zwart katoen voor het randje om de ogen

Haakpakket voor mega toddler Elsa

Wil je het volledige haakpakket om deze mega grote versie van toddler Elsa te haken het liefst in één keer bestellen? Dat kan!

>> Klik hier om het haakpakket voor Amilishly Mega Toddler Elsa te shoppen

Vind je deze grote versie van toddler Elsa net een slagje te groot? De gewone versie van toddler Elsa wordt 25,5cm en is zelfs verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen. Deze versie heeft ook een fijn knuffelgehalte.

>> Klik hier om het haakpakket voor Amilishly Toddler Elsa te shoppen in de Lavender kleurstelling

>> Liever een haakpakket in de Fuchsia kleurstelling? Klik hier om met deze variant van het haakpakket aan de slag te gaan

>> Of kies jij voor de Turquoise Ixia variant van dit poppige gehaakte meisje? Klik dan hier om het haakpakket te shoppen

Ook heb ik 6 tips verzameld voor jou om met een gerust hart aan de slag te gaan met de onesie van deze grote gehaakte aankleedpop, zodat ze extra knuffelig wordt. Wil je een ijzerdraad frame verwerken in het lijf van deze amigurumi, kijk dan de ijzerdraad tutorial nog eens door.

Heel veel haakplezier bij het haken van deze mega grote pop!

Liefs,