AMILISHLY’S CADEAUTIPS VOOR DE DECEMBER MAAND!
Heb je een vriend(in) of familielid die gek is op het haken van amigurumi? Dan is de kans groot dat je het lastig vindt om zomaar een cadeautje te bestellen. Of ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Dan helpen we je graag om het perfecte cadeautje te vinden in de Amilishly webshop. We hebben de suggesties gesorteerd per budget, van laag naar hoog.

TIPS BIJ HET UITZOEKEN VAN HET PERFECTE CADEAU!
Voor we de lijst in duiken, kun je hier nog een aantal tips vinden die je helpen om het perfecte cadeau te kiezen voor de amigurumi haker of haakster in jouw leven.

Tip 1: Welk haakniveau heeft de ontvanger van het cadeau? Heeft hij of zij al eerder amigurumi gehaakt of wordt het de eerste gehaakte pop?
Voor iemand die nog weinig ervaring heeft met het haken van Amilishly amigurumi, kun je het best beginnen met het haakpakket voor aankleedpop Elsa of met het haakboek Amilishly Dolls. In het boek vind je naast 12 patronen namelijk ook een berg informatie over het haken van de Amilishly poppen.
Heeft iemand meer ervaring of al een aantal Amilishly amigurumi gehaakt, dan kun je naar hartelust één van de andere patronen of pakketten uitkiezen.

Tip 2: Welke kleuren en materialen gebruikt de ontvanger graag? Als je deze vraag kunt beantwoorden dan helpt dat je om makkelijker een cadeau te kiezen wat past.
Als de favoriete kleur bijvoorbeeld blauw is, maak dan een pakketje met veiligheidsoogjes in verschillende kleuren blauw, blauwe steekmarkeerders of kies een haakpakket voor een pop waarbij de kleur blauw terug komt.
Gek op regenbogen? Kies dan iets met lekker veel kleur, zoals de Della Q Oh Snap projecttasjes, een selectie met veiligheidsogen in regenboogkleuren, een complete set haaknaalden of het haakpatroon voor Prism, een pop in regenboogkleuren.
Heeft iemand veel garen en vindt hij/zij het leuk om zelf combinaties te bedenken, ga dan voor één van de losse patronen. Wil de ontvanger de projecten graag precies zoals het voorbeeld, dan is een haakpakket perfect!

Tip 3: Wat heeft de ontvanger al gemaakt? Wat vindt hij of zij leuk om te maken? Welke tools gebruikt de ontvanger graag? Kies een cadeau waar je zeker weet dat de ontvanger blij van wordt door hier naar te kijken.

Tip 4: Vraag om het verlanglijstje. Als je het echt niet meer weet, kun je ook gewoon om het verlanglijstje vragen. Veel creativelingen houden namelijk een lijstje bij met alle haakprojecten die ze nog willen maken en dit maakt het uitzoeken van een leuk cadeautje een stuk simpeler.

CADEAU’S TOT €5,-

CADEAU’S VAN €5,- TOT €15,-

CADEAU’S VAN €15,- TOT €30,-

CADEAU’S VANAF €30,-