Verkooppunten losse patronen

Op zoek naar mijn amigurumi haakpatronen? Op deze pagina’s zijn alle websites verzameld waar de Amilishly haakpatronen te vinden zijn.

Stockists single patterns

Looking for my amigurumi crochet patterns? On this page, all websites are collected where you can find the Amilishly crochet patterns.

Amilishly op ETSY

In mijn Etsy shop kun je de patronen vinden van mijn popjes in zowel Nederlands als Engels.

Amilishly on ETSY

In my Etsy shop you can find patterns of my dolls in Dutch as well as English.

Amilishly op RAVELRY

In mijn Ravelry Shop kun je de patronen van mijn popjes vinden in zowel Nederlands als Engels.

Amilishly on RAVELRY

In my Ravelry Shop you can find patterns of my dolls in Dutch as well as English.

Verkooppunten pakketten

Op zoek naar pakketten om mijn popjes te maken? Op deze pagina’s zijn alle lokaties verzameld waar pakketten voor mijn popjes verkrijgbaar zijn.

Stockists kits

Looking for kits to make my dolls? On this page all venues can be found where kits for my dolls are sold.

Ledenvoordeel bij Gek op Haken

Ledenvoordeel: 10% korting bij Amilishly als lid van Gek op Haken!

Leden van Gek op Haken krijgen leuke ledenvoordelen. Amilishly is één van de bedrijven waar Gek op Haken een leuke samenwerking mee heeft.

Amilishly ontwerpt haakpatronen voor prachtige amigurumi poppen zonder naaiwerk. Ken jij aankleedpop Elsa en haar vriendjes al? Dit gehaakte poppen meisje gaat graag op avontuur samen met haar vriendjes en ze heeft een hele kledingkast vol met de mooiste kleding die ze graag met haar vriendinnen deelt. Je vindt bij Amilishly losse haakpatronen, haakpakketten, haakboeken en benodigdheden voor amigurumi, zoals haaknaalden, veiligheidsogen, ijzerdraad, steekmarkeerders en leuke accessoires voor je amigurumi zoals brilletjes, kettinkjes en kroontjes. Kortom, alles wat jij nodig hebt om de leukste gehaakte poppen te maken!

Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op alle producten in de Amilishly webshop met uitzondering van boeken. Vergeet niet de kortingscodes te gebruiken bij een bestelling. De kortingscodes vind je op de ledenvoordelen pagina op Gek op Haken en kun je zien wanneer je bent ingelogd.