Op 28 november start de tweede poppen Crochet Along die georganiseerd wordt in de ‘We love Amilishly’ groep op Facebook, een initiatief door één van de enthousiaste beheerders van de groep: Patricia van Steensel. Vanaf de 28e gaan deelnemers aan de CAL samen aan de slag met het haken van Killian, Hanako of met beide poppen. In dit blog verzamel ik korte informatie rondom deze CAL, zodat je aan kunt sluiten als je dat gezellig vindt!

Korte informatie over de Killian CAL

Je gaat tijdens deze Crochet-Along aan de slag met het patroon van pop Killian, een betaald Amilishly patroon. In drie weken tijd ga je met andere enthousiaste deelnemers je eigen Killian haken. De CAL wordt georganiseerd door Patricia van Steensel, die natuurlijk gezellig mee haakt. In het patroon staat precies beschreven wat je allemaal nodig hebt om Killian te haken, maar uiteraard helpen we je verder op weg met een speciale blogpost. Hierin kun je alle informatie vinden over de CAL, waar je het patroon kunt vinden en kun je kleur-inspiratie opdoen voor je eigen versie van Killian.

>> Alle informatie over de Killian CAL vind je hier!

De CAL wordt georganiseerd in de Facebookgroep en gaat op 28 november van start. We zouden het leuk vinden om in de groep de progressie van jouw Killian te volgen en aan het eind van de CAL maken we een collage met alle poppen die tijdens de CAL gehaakt zijn.

>> Ben je al lid van de We love Amilishly groep? Klik hier voor de groep en haak mee!

Korte informatie over de Hanako CAL

Je gaat tijdens deze Crochet-Along aan de slag met het patroon van popje Hanako, een gratis Amilishly patroon. In drie weken tijd ga je met andere enthousiaste deelnemers je eigen rozenmeisje haken. De CAL wordt georganiseerd door Patricia van Steensel, die natuurlijk gezellig mee haakt. In het patroon staat precies beschreven wat je allemaal nodig hebt om Hanako te haken, maar uiteraard helpen we je verder op weg met een speciale blogpost. Hierin kun je alle informatie vinden over de CAL, waar je het patroon kunt vinden en kun je kleur-inspiratie opdoen voor je eigen versie van dit schattige rozenmeisje.

>> Alle informatie over de Hanako CAL vind je hier!

De CAL wordt georganiseerd in de Facebookgroep en gaat op 28 november van start. We zouden het leuk vinden om in de groep de progressie van jouw Hanako te volgen en aan het eind van de CAL maken we een collage met alle poppen die tijdens de CAL gehaakt zijn.

>> Ben je al lid van de We love Amilishly groep? Klik hier voor de groep en haak mee!

Waar vindt de CAL plaats?

Je kunt meedoen aan de CAL door lid te worden van de Amilishly Facebook groep. In deze Facebook groep kun je alle poppen laten zien die je hebt gemaakt met de Amilishly haakpatronen, je kunt inspiratie opdoen voor je eigen versie van de poppen en zien wat anderen maken met de patronen. We zouden het enorm leuk vinden als je meedoet met de CAL. Je kunt kiezen om mee te doen met het haken van Killian (betaald patroon), Hanako (gratis patroon) of beide patronen.

>>  Klik hier voor de link naar de groep en haak mee!

Wanneer vindt de CAL plaats?

De Crochet-along voor zowel Killian (betaald patroon) als Hanako (gratis patroon), begint op zondag 28 november 2021. De CAL duurt 3 weken en je kunt op je eigen tempo aan de poppen haken en je progressie delen. De patronen worden niet in stukken opgedeeld, dus je kunt echt jouw eigen tempo aanhouden. De CAL eindigt op zaterdag 18 december. We zouden het leuk vinden om rond die tijd Hanako en Killian in hun geheel in de groep te zien, zodat we ze kunnen includeren in de collage van alle poppen.

Liefs,