Op 28 november start de tweede poppen Crochet Along die georganiseerd wordt in de ‘We love Amilishly’ groep op Facebook, een initiatief door één van de enthousiaste beheerders van de groep: Patricia van Steensel. Vanaf de 28e gaan deelnemers aan de CAL samen aan de slag met het haken van Killian, Hanako of met beide poppen. In dit blog verzamel ik alle informatie rondom de Hanako CAL, zodat je aan kunt sluiten als je dat gezellig vindt!

Algemene informatie Hanako CAL

Je gaat tijdens deze Crochet-Along aan de slag met het patroon van pop Hanako, een gratis Amilishly patroon. In drie weken tijd ga je met andere enthousiaste deelnemers je eigen bloemenmeisje haken. De CAL wordt georganiseerd door Patricia van Steensel, die natuurlijk gezellig mee haakt.
In het patroon staat precies beschreven wat je allemaal nodig hebt om Hanako in twee verschillende kleurstellingen te haken, maar uiteraard helpen we je verder op weg in deze speciale blogpost. Verderop kun je alle informatie vinden over de CAL, waar je het patroon kunt vinden en kun je kleur-inspiratie opdoen voor je eigen versie van Hanako.

Allereerst is het handig om aan de hand van het patroon de kleuren voor Hanako uit te zoeken. Je kunt natuurlijk kiezen voor de zelfde kleuren als gebruikt is voor de originele Hanako in het patroon, maar voel je ook helemaal vrij om je eigen kleuren te kiezen! Misschien wel een ideale gelegenheid om eens in je voorraad wolletjes te duiken!

Mocht je het lastig vinden om zelf een kleuren combinatie te kiezen, lees dan maar snel verder. Verderop in dit blog vind je namelijk een aantal kleurencombinaties die samengesteld zijn door Patricia van Steensel om je te inspireren en het keuze proces wat makkelijker te maken. Ben je er al uit, dan zouden we het fantastisch vinden als je jouw kleurtjes in de groep wil laten zien en misschien inspireer jij iemand anders wel met jouw combinatie!

>> Ben je al lid van de We love Amilishly groep? Klik hier voor de groep en haak mee!

Mocht je trouwens hulp willen met het maken van jouw combinatie en heb je al wel een paar kleuren in gedachten die je sowieso wil gebruiken? Ook daarvoor kun je natuurlijk advies vragen in de Facebookgroep.

Waar kun je het patroon van Hanako vinden?

Het patroon van Hanako is een gratis patroon en het patroon is verkrijgbaar via de website van Durable als digitale download. Daarnaast kun je in de Amilishly webshop terecht voor een garenpakket in één van de twee originele kleurstellingen van het popje. Dit alles wordt hieronder op een rij gezet: 

Het patroon voor chibi meisje Hanako:

Het haakpatroon voor de chibi rozenmeisjes kun je vinden op de website van Durable en kun je kostenloos downloaden. Het patroon is beschikbaar in 5 talen: Nederlands, Engels (US + UK), Duits en in het Frans. Naast het patroon, heb je 4 bollen Durable Coral mini nodig in 4 verschillende kleurtjes en natuurlijk een haaknaald waarmee je de juiste steekverhouding kunt halen. Wil jij aan de slag met deze meisjes? Hieronder vind je de links waar je het patroon kunt downloaden.

>> Klik hier voor de Nederlandse versie van het patroon: Chibi Hanako (NL).

>> Click here for the English (US) version of the pattern: Chibi Hanako (US).

>> Click here for the English (UK) version of the pattern: Chibi Hanako (UK).

>> Klicken Sie hier für die Deutsche Version des Musters: Chibi Hanako (DE).

>> Cliquez ici pour la version française du patron : Chibi Hanako (FR).

Garenpakketten voor chibi meisje Hanako:

Waar vindt de CAL plaats?

Je kunt meedoen aan de CAL door lid te worden van de Amilishly Facebook groep. In deze Facebook groep kun je alle poppen laten zien die je hebt gemaakt met de Amilishly haakpatronen, je kunt inspiratie opdoen voor je eigen versie van de poppen en zien wat anderen maken met de patronen. We zouden het enorm leuk vinden als je meedoet met de CAL.

>>  Klik hier voor de link naar de groep en haak mee!

Kleurenschema’s ter inspiratie

Zoals gezegd, vind je hier een aantal kleurencombinaties die samengesteld zijn door Patricia van Steensel om je te inspireren en om je te helpen om de kleuren te kiezen voor je eigen versie van Hanako. Natuurlijk kun je ook de kleuren aanhouden die in het patroon zijn benoemd, of in je eigen garen voorraad duiken en kijken welke combinaties te maken zijn met de garens die je al in huis hebt.

.

Ik hoop dat dit blog je voldoende inspiratie geeft om lekker mee te doen met de Crochet-Along. Mocht je tijdens de CAL vragen hebben over het patroon van Killian, kun je me altijd een mailtje sturen via info@amilishly.nl.

>> Heb jij een leuke foto van Killian om te delen? Klik hier voor de Facebookgroep!

Liefs,

Bewaren op Pinterest? Sla dan de afbeelding hieronder op: