Op 28 november start de tweede poppen Crochet Along die georganiseerd wordt in de ‘We love Amilishly’ groep op Facebook, een initiatief door één van de enthousiaste beheerders van de groep: Patricia van Steensel. Vanaf de 28e gaan deelnemers aan de CAL samen aan de slag met het haken van Killian, Hanako of met beide poppen. In dit blog verzamel ik alle informatie rondom de Killian CAL, zodat je aan kunt sluiten als je dat gezellig vindt!

Algemene informatie Killian CAL

Je gaat tijdens deze Crochet-Along aan de slag met het patroon van pop Killian, een betaald Amilishly patroon. In drie weken tijd ga je met andere enthousiaste deelnemers je eigen Killian haken. De CAL wordt georganiseerd door Patricia van Steensel, die natuurlijk gezellig mee haakt.
In het patroon staat precies beschreven wat je allemaal nodig hebt om Killian te haken, maar uiteraard helpen we je verder op weg in deze speciale blogpost. Verderop kun je alle informatie vinden over de CAL, waar je het patroon kunt vinden en kun je kleur-inspiratie opdoen voor je eigen versie van Killian.

Allereerst is het handig om aan de hand van het patroon de kleuren voor Killian uit te zoeken. Je kunt natuurlijk kiezen voor de zelfde kleuren als gebruikt is voor de originele Killian in het patroon, maar voel je ook helemaal vrij om je eigen kleuren te kiezen! Misschien wel een ideale gelegenheid om eens in je voorraad wolletjes te duiken!

Mocht je het lastig vinden om zelf een kleuren combinatie te kiezen, lees dan maar snel verder. Verderop in dit blog vind je namelijk een aantal kleurencombinaties die samengesteld zijn door Patricia van Steensel om je te inspireren en het keuze proces wat makkelijker te maken. Ben je er al uit, dan zouden we het fantastisch vinden als je jouw kleurtjes in de groep wil laten zien en misschien inspireer jij iemand anders wel met jouw combinatie!

>> Ben je al lid van de We love Amilishly groep? Klik hier voor de groep en haak mee!

Mocht je trouwens hulp willen met het maken van jouw combinatie en heb je al wel een paar kleuren in gedachten die je sowieso wil gebruiken? Ook daarvoor kun je natuurlijk advies vragen in de Facebookgroep.

Waar kun je het patroon van Killian vinden?

Het patroon van Killian is een betaald patroon en het patroon is verkrijgbaar als gedrukt patroon of als volledig haakpakket in de Amilishly webshop. Een digitale versie van het patroon, kun je vinden via de Amilishly Ravelry of Etsy shop. Daarnaast kun je bij verschillende verkooppunten terecht voor patronen of pakketten. De verkooppunten voor het patroon worden hieronder op een rij gezet: 

Losse patronen voor Killian:

Volledige haakpakketten voor Killian:

Waar vindt de CAL plaats?

Je kunt meedoen aan de CAL door lid te worden van de Amilishly Facebook groep. In deze Facebook groep kun je alle poppen laten zien die je hebt gemaakt met de Amilishly haakpatronen, je kunt inspiratie opdoen voor je eigen versie van de poppen en zien wat anderen maken met de patronen. We zouden het enorm leuk vinden als je meedoet met de CAL.

>>  Klik hier voor de link naar de groep en haak mee!

Kleurenschema’s ter inspiratie

Zoals gezegd, vind je hier een aantal kleurencombinaties die samengesteld zijn door Patricia van Steensel om je te inspireren en om je te helpen om de kleuren te kiezen voor je eigen Killian. Natuurlijk kun je ook de kleuren aanhouden die in het patroon zijn benoemd, of in je eigen garen voorraad duiken en kijken welke combinaties te maken zijn met de garens die je al in huis hebt.

.

Ik hoop dat dit blog je voldoende inspiratie geeft om lekker mee te doen met de Crochet-Along. Mocht je tijdens de CAL vragen hebben over het patroon van Killian, kun je me altijd een mailtje sturen via info@amilishly.nl.

>> Heb jij een leuke foto van Killian om te delen? Klik hier voor de Facebookgroep!

Liefs,

Bewaren op Pinterest? Sla dan de afbeelding hieronder op: