Kerstoutfit voor Killian: alle materialen op een rij!

Nu de feestdagen weer dichterbij komen heeft Elsa haar Kerstjurkje natuurlijk al weer uit te kast gehaald om te kijken of dit jurkje nog past. Killian vond het eerst maar niks om een speciale outfit aan te trekken voor de feestdagen, maar dit jaar begon het bij hem ook wel te kriebelen en wilde hij toch een speciale outfit aantrekken. In dit blog vind je alles wat je nodig hebt om voor Killian aan de slag te gaan met zijn eigen speciale Kerst outfit.

Dit heb je nodig om een Kerst Outfit voor Killian te haken

Super leuk dat je aan de slag wil gaan met een Kerst Outfit voor Killian! Voor het haken van deze outfit maken we gebruik van het haakpatroon van de Toren Prins & Prinses Kledingset, waarbij we de kleuren van de outfit aanpassen om deze outfit geschikt te maken voor Killian om met de Kerst te dragen. Hieronder vind je alle materialen die ik gebruikt heb om deze outfit te haken.

Welke patronen heb je nodig:

Welke garens heb je nodig:

  • Scheepjes Catona 517 Ruby en Scheepjes Maxi Sweet Treat 115 Hot Red samen (vervangt de Scheepjes River Washed #953 Severn).
  • Scheepjes Organicon 232 Curled Fern (vervangt de Scheepjes Organicon #240 Hickory alleen in de broek)
  • Scheepjes Maxi Sweet Treat #105 Bridal White (gelijk als aan het patroon)
  • Scheepjes Catona 110 Jet Black voor de gespjes, sluitkoord van de broek en de volledige laarzen

Wil je meer tips over het personaliseren van de kledingsetjes voor jouw aankleedpop? Dan vind je misschien dit blog wel interessant.

Heel veel haakplezier bij het haken van de Kerst Outfit voor Killian!

Liefs,