Dit najaar vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de grootste DIY beurs van de Benelux plaats, de KreaDoe. Dit jaar is Amilishly voor de derde keer aanwezig met een eigen stand. We gaan er dit jaar echt een spektakel van maken en hebben echt iets leuks gepland. In dit blog vind je alle informatie over Amilishly op de 34e editie van KreaDoe.

Help Killian om Elsa uit de toren te redden!

Oh nee! Elsa is door de boze heks gevangen genomen en zit opgesloten in een hoge toren! 

Killian wil Elsa natuurlijk uit deze hoge toren bevrijden, maar daarvoor heeft hij jouw hulp nodig! Elsa haar lange haren zijn lang genoeg om naar boven te klimmen, maar de heks heeft haar haren behekst en extra glad gemaakt. Daardoor heeft Killian niet genoeg grip om bij Elsa te kunnen komen!

Gelukkig heeft Killian een plannetje bedacht. Hij ontdekte een mega sterke bloem die hem houvast geeft om bovenaan te komen. Eén bloem is helaas niet genoeg om helemaal omhoog te klimmen, dus wil jij Killian helpen door tijdens KreaDoe een bloem te haken? Samen met jouw hulp, lukt het hem vast om Elsa aan het eind van de beurs te bevrijden (en nog lang en gelukkig samen te zijn) ❤️

Je bent uiteraard van harte welkom op de Amilishly stand om daar een bloem te komen haken, maar je kunt ook alvast het patroon van de bloem downloaden en thuis aan de slag (want misschien heb je je dagje KreaDoe al helemaal volgepland 🤭). Het maakt niet uit in welke kleur je je bloem haakt, het zou leuk zijn als er een regenboog aan bloemen in Elsa’s haar geknoopt zijn aan het einde van de beurs. 

Je vindt Amilishly in hal 8. Standnummer 08.C056.

Programma:

 • Woensdag 1 november tot en met zaterdag 4 november:
  Van woensdag tot en met zaterdag hebben we een speciale gast op de stand. Sascha Blase, die je kunt kennen van het boek Lappenpoppen Haken a la Sascha, is maar liefst vier dagen de hele dag te gast voor een meet & greet en je kunt die dagen op de stand terecht voor haar haakboeken en die laten signeren. Ook heeft Sascha een nieuw boek uit: Bijzondere Sjaals Haken a la Sascha.
 • Alle dagen:
  Alexa van Amilishly
  (that’s me!) is elke dag zelf op de stand aanwezig voor een meet & greet. Ook kun je beide haakboeken en mijn breiboek door mij laten signeren en sta ik klaar om al je vragen over Amilishly te beantwoorden.
 • Show & Tell:
  Neem je je Amilishly poppen mee naar de beurs? Ik vind het namelijk enorm leuk om in het echt te zien wat je maakt met mijn patronen. Deze editie staat in het teken van de Herfst en Halloween Amilishly meisjes.
 • Haak een bloem op onze stand:
  Je kunt zoals eerder in dit blog aangegeven op de stand een bloemetje haken, om Killian te helpen om bij Elsa te komen en haar uit de greep van de boze heks te bevrijden.
 • Nieuwe patronen:
  Deze KreaDoe komen er drie nieuwe Amilishly patronen voor outfits voor Elsa uit. De Toren Prins & Prinses Outfit, waarmee je Elsa en Killian kunt kleden naar het sprookje van Rapunzel. De Elsa in Paris outfit met een chique topje, een leuk gestreept rokje en schattige schoentjes en een leuke spijkerjas om de outfit compleet te maken. En de Elsa loves Pink! Outfit met drie leuke roze outfits waar je Elsa, Malaika en Malu mee kunt aankleden.
  Daarnaast komen er ook twee nieuwe Amilishly amigurumi patronen voor poppen uit. Voor de Kerst kun je aan de slag met Chibi KerstSter Nara en de lappenpoppen lijn wordt uitgebreid met een jongens lappenpop.
  En last, but not least, komt het eerste toddler outfitje uit. In dit setje vind je een t-shirtje, een tuinbroekje, tuinrokje en leuke slofjes, zodat de toddlers op hun eerste playdate kunnen gaan.
  Al deze haakpatronen en eventuele haakpakketten zullen vanaf deze beurs beschikbaar zijn en daarna ook in de Amilishly webshop verkocht worden. Je kunt op de beurs al deze nieuwe amigurumi patronen in het echt bekijken.

Waar kun je Amilishly vinden tijdens de KreaDoe in Utrecht?

Je kunt de stand van Amilishly vinden op standnummer 08.C056 in hal 8, dat is dezelfde plek als afgelopen jaar (mocht je de beurs toen hebben bezocht). De plattegrond kun je [hier] downloaden.

De beurs is geopend op:
Van woensdag 1 november t/m zondag 5 november 2023. Dagelijks van 09.30 tot 17.00 uur, de bufferzone is geopend vanaf 09:00.

>> Klik hier om alle praktische informatie te vinden over de KreaDoe.

Graag tot dan!

Liefs,