Creëer magische looks: 3 nieuwe eigentijdse amigurumi kledingsetjes om voor jouw Amilishly aankleedpop te haken

Welkom in de poppige wereld van amigurumi popje Elsa en haar vriendjes!

Ben je klaar om je favoriete gehaakte aankleedpop Elsa in een geheel nieuwe stijl te zien stralen? Met deze drie gloednieuwe kledingsetjes om te haken krijgt jouw amigurumi pop Elsa een fonkelende make-over. Elsa komt tot leven in drie verschillende betoverende looks. Dompel Elsa en Killian onder in een sprookjeswereld, pak samen met Elsa de trein naar Parijs of maak je klaar voor de meest roze film van het jaar! Ga aan de slag met het haken van deze kledingsets en ontdek hoe je Elsa en haar vriendinnen kunt transformeren voor diverse avonturen.

Haakpatroon amigurumi kledingset nummer 8 – Toren Prins en Prinses Outfit

Stel je voor dat Elsa en Killian de hoofdrol spelen in hun eigen sprookje. Met dit gehaakte kledingsetje voor Amilishly’s amigurumi aankleedpoppen Elsa en Killian, kun je dat verbeelden! Beide poppen kunnen zich hullen in de magische sfeer van prinsen en prinsessen. De set bevat:

  • Een sprookjesachtige prinsessenjurk voor Elsa, geïnspireerd op het verhaal van de torenprinses Rapunzel;
  • Voor Killian, drie items die hem transformeren tot de charmante torenprins: een overhemd met gilet, een broek en elegante laarzen.

Ook aankleedpoppen Malu en Malaika kunnen deze set dragen, en zelfs Levi kan een stijlvolle twist aan zijn look geven met deze kledingstukken. Laat je fantasie de vrije loop en misschien creëer jij wel jouw eigen amigurumi sprookje.

Haakpatroon gehaakte poppenkledingset nummer 9 – Elsa in Paris Outfit

Haal de modieuze sfeer van Parijs naar Elsa’s garderobe met deze chique set, geïnspireerd op mode die je in Parijs tegen kunt komen en een Nederlandse Must-Have om Elsa’s look een eigen touch te geven. In dit haakpatroon voor gehaakte amigurumi kleding, vind je vier prachtige items:

  • Een speelse gestreepte rok met keuze uit vier verschillende strepenpatronen om mee te experimenteren;
  • Een chic topje met fijne kanten details;
  • Elegante schoentjes met een schattig strikje en bijpassende kanten sokjes;
  • Een stoer spijkerjack met een unieke gehaakte bloemenpatch op de achterkant.

Laat de straten van Parijs tot leven komen in de handen van Elsa, Malu en Malaika! Met dit outfitje zijn de meiden klaar voor een leuke citytrip naar de mode hoofdstad van Europa.

Haakpatroon poppenkleding voor Amilishly aankleedpoppen nummer 10 – Elsa loves Pink! Outfit

Roze, romantiek en betovering! Betoverende poppendromen komen tot leven met dit setje. Met dit amigurumi kledingsetje geef je Elsa drie verbluffende outfits met een vleugje Barbie-glamour:

  • Een lieflijk middenroze strandlook jurkje met verticale strepen en een poederroze kanten randje.
  • Een eigentijdse jaren ’70-outfit, bestaande uit een wijde dieproze broek, een vooraan vastgeknoopt topje en stijlvolle schoenen.
  • Een avondjurk met een sweetheart halslijn, een kokerrok als onderlaag en daar bovenop een tule rok voor een vleugje elegantie.

En het beste is, dit Barbie-core setje past niet alleen bij Elsa, maar ook bij Malu en Malaika, zodat ze ieder in hun favoriete outfit op pad kunnen. Ben je wel gek op de kleding uit dit haakpatroon, maar niet zo gek op roze? De set kan uiteraard in elke kleur van de regenboog worden gehaakt.

Met deze drie verbluffende kledingsetjes komt Elsa tot leven in verschillende avonturen en stijlen. Welke look ga jij als eerste haken? Ontdek de creatieve mogelijkheden van deze amigurumi kledingsets en breng Elsa’s wereld tot leven, keer op keer! En voor je het weet, transformeer je Elsa van prinses tot wereldreiziger, alles met een haaknaald en een vleugje magie. Ga snel aan de slag en laat je fantasie de vrije loop met deze nieuwe kledingsetjes!

Liefs,

Enne, ben je benieuwd welke kledingsetjes er nog meer voor Elsa en haar vriendjes beschikbaar zijn? Je vindt een overzicht van alle kledingsetjes voor deze leuke aankleedpoppen in het blog: Alle outfits van amigurumi aankleedpop Elsa op een rij!