Dit voorjaar vindt in de Ijsselhallen in Zwolle de jaarlijkse Handwerkbeurs plaats. Dit jaar is Amilishly voor de tweede keer aanwezig met een eigen stand. We gaan er weer een feestje van maken. In dit blog vind je alle informatie over Amilishly op de Handwerkbeurs.

Over de Handwerkbeurs:

Van 9 t/m 12 februari 2023 kun je in Zwolle je hart ophalen voor de 19e editie van de Handwerkbeurs. De Handwerkbeurs is een beurs voor alle textiele hobby’s. Denk aan haken en breien, borduren, quilten, spinnen, weven, stoffen (voor zelfmaak-mode) en vilt. Je vindt hier ruim 150 standhouders met allerlei mooie producten voor jouw favoriete textiele hobby. Ook kun je op de beurs deelnemen aan workshops of masterclasses, een demonstratie bekijken of je favoriete blogger of ontwerper ontmoeten.

Programma:

  • Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari: Vrijdag en zaterdag hebben we een speciale gast op de stand. Sascha Blase, die je kunt kennen van het boek Lappenpoppen Haken a la Sascha, is beide dagen de hele dag te gast voor een meet & greet en je kunt die dagen op de stand terecht voor haar haakboeken en die laten signeren.
  • Alle dagen: Alexa van Amilishly (that’s me!) is elke dag zelf op de stand aanwezig voor een meet & greet. Ook kun je beide haakboeken en mijn breiboek door mij laten signeren en sta ik klaar om al je vragen over Amilishly te beantwoorden.
  • Show & Tell: Neem je je Amilishly poppen mee naar de beurs? Ik vind het namelijk enorm leuk om in het echt te zien wat je maakt met mijn patronen. Deze editie staat in het teken van de Lente en Valentijns Amilishly meisjes.
  • Nieuwe patronen: Deze handwerkbeurs komen er vier nieuwe Amilishly patronen voor gehaakte poppen en bijbehorende haakpakketten uit. De haakpatronen en pakketten zullen vanaf deze beurs beschikbaar zijn en daarna ook in de Amilishly webshop verkocht worden. Je kunt op de beurs deze nieuwe amigurumi poppen in het echt bekijken.

Waar kun je Amilishly vinden tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle?

Je kunt de stand van Amilishly vinden op standnummer 74, dat is dezelfde plek als afgelopen jaar (mocht je de beurs toen hebben bezocht). De plattegrond wordt uitgereikt bij de ingang van deze beurslocatie.

De beurs is geopend op:
Van donderdag 9 februari t/m zondag 12 februari 2023. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

>> Klik hier om alle praktische informatie te vinden over de Handwerkbeurs.

Graag tot dan!

Liefs,