Op 20 september kwam mijn eerste breiboek uit: Lace! Aan de hand van dit boek kun je aan de slag met tien fijne breipatronen met kant. Omdat velen van jullie de blog met filmpjes rondom de Segelschiff Sjaal KAL een heel fijn hulpmiddel vonden tijdens het breien, heb ik in dit blog filmpjes verzameld die je kunt gebruiken als visueel hulpmiddel bij Lace.

Filmpjes met uitleg van steken uit Lace: Kantbreien voor beginners

Hieronder vind je een verzameling van filmpjes die je kunt bekijken om een beeld te krijgen van hoe de steken gemaakt worden die in het boek Lace: Kantbreien voor beginners staan vermeld. Mocht je er na het lezen van de patronen en het bekijken van deze filmpjes niet uitkomen, stuur me dan gerust een mailtje.

Breiend steken opzetten

2 steken recht samen breien

2 steken recht samen breien door achterlus

omslag breien

gedraaide omslag (E loop) breien (let op, filmpje is Engelstalig)

Dit blog is op dit moment onder constructie en wordt nog verder aangevuld 🙂

Liefs,