Inmiddels heeft mijn aankleedpopje Elsa al een hele garderobe bij elkaar verzameld, maar wist je dat Elsa ook kledingstukken kan uitwisselen met haar vriendinnen Malaika en Malu? In dit blog laat ik je zien hoe de meiden eruit zien als ze elkaars outfit dragen.

Elsa is mijn amigurumi aankleedpopje. Haar vriendengroep is later uitgebreid met de patronen voor Malaika en Malu en de heren Killian en Levi. Het leuke aan deze poppen is dat ze allemaal aan- en uit te kleden zijn en ook hun outfitjes daardoor onderling kunnen delen. Zo kan Malu het tuinbroekje van Elsa aan, draagt Malaika wel eens de bloemenketting van Malu en is Elsa wel eens gespot in het rokje van Malaika. Naast de losse kledingsets die voor deze poppen beschikbaar zijn, kun je dus nog meer combinaties maken door de outfits met elkaar uit te wisselen.

Elsa leent de outfits van Malaika en Malu

Elsa laat zien hoe de kleding van Malaika en Malu haar staat. Ze stijlt in de eerste foto de rok van Malaika onder haar topje uit de verjaardagsoutfit en in de tweede foto draagt ze de grasrok, bloemenketting en hibiscus van Malu.

Het patroon van Elsa bevat de volgende items:

 • pop Elsa;
 • tuinbroekje;
 • gebreide top;
 • gehaakte top;
 • schoentjes.

De Instagram foto’s hieronder laten van links naar rechts zien: Elsa in haar originele outfit, Elsa in de rok van Malaika, Elsa in de kleding van Malu.

>> Heb jij de kleding voor jouw Elsa, Malu of Malaika al gemixt en gematcht? Deel het resultaat dan gerust in de Amilishly groep op Facebook!

Malaika leent de outfits van Malu en Elsa

Malaika laat zien hoe de kleding van Malu en Elsa haar staat. Ze stijlt in de eerste foto de kleding van Malu. De prachtige hibiscus die Malu in haar haren draagt, draagt Malaika als corsage om haar pols. In de tweede foto draagt ze de outfit van Elsa, net even anders.

Het patroon van Malaika bevat de volgende items:

 • pop Malaika;
 • tapestry gehaakte rok in drie kleuren.

De Instagram foto’s hieronder laten van links naar rechts zien: Malaika in haar originele outfit, Malaika in de kleding van Malu en Malaika in de kleding van Elsa.

>> Meer inspiratie? Klik hier voor het Amilishly Instagram account!

Malu leent de outfits van Elsa en Malaika

Malu laat zien hoe de kleding van Elsa en Malaika haar staat. Ze stijlt in de eerste foto de kleding van Elsa en heeft de hibiscus van haar eigen outfit erbij gematcht voor een persoonlijk tintje. In de tweede foto draagt ze de rok van Malaika onder haar bikini top, voor een zomerse look.

Het patroon van Malu bevat de volgende items:

 • pop Malu;
 • grasrok;
 • bloemenketting;
 • hibiscus voor in het haar.

De Instagram foto’s hieronder laten van links naar rechts zien: Malu in haar originele outfit, Malu in de kleding van Elsa, Malu met de rok van Malaika.

>> Ben je benieuwd naar welke patronen er nog meer verschenen zijn? Klik hier om ze allemaal te bekijken!

.

Dit is het overzicht van alle mogelijkheden die er zijn als je Elsa, Malu en Malaika van kleding laat ruilen! Dit geeft je naast de kledignsetjes die beschikbaar zijn voor de poppen nog meer variatiemogelijkheden.

Liefs,

Bewaren op Pinterest? Sla dan de afbeelding hieronder op: