Ik ben echt super enthousiast om dit aan te kondigen! Amilishly gaat namelijk naar KreaDoe met een compleet eigen stand. Na in 2018 en 2019 te gast te zijn geweest bij andere standhouders wilde ik graag met een eigen stand op KreaDoe staan en begon het plannen en sparen voor 2020. Vanwege Corona konden vorig jaar de beurzen echter niet doorgaan, dus is het een jaartje later geworden. Maar dat mag de pret niet drukken, want we gaan er een enorm leuk feestje van maken!

Programma:

  • Woensdag 27-10: Woensdag vieren we de beurslancering van Amilishly Chibi Dolls. Eigenlijk was het de bedoeling om het boek afgelopen jaar al op de KreaDoe te lanceren. Dit is helaas niet gelukt, dus gaan we het gewoon deze editie vieren. Om 14:00 is daarom uitgever Loes Verhoeven (Livres de Louise) te gast om samen met mij het boek Amilishly Chibi Dolls in de schijnwerpers te zetten. Alle chibi meisjes zijn alle dagen op de stand te bekijken.
  • Donderdag 28-10: Donderdag hebben we een speciale gast op de stand. Sascha Blase, die je kunt kennen van het boek Lappenpoppen Haken a la Sascha, is de hele dag te gast voor een meet & greet en je kunt die dag op de stand terecht voor haar haakboeken en die laten signeren.
  • Vrijdag 29-10: Vrijdag is Mark Roseboom op de stand te vinden en kun je hem het hemd van het lijf vragen over zijn nieuwe haakboek Journey. Hij is vanaf 11:00-15:00 op de stand te vinden om zijn nieuwe prachtige boek te signeren. Ook kun je alle dagen van de KreaDoe 6 van de samples uit het boek van Mark op de stand bewonderen en is het boek alle dagen verkrijgbaar.
  • Zaterdag 30-10: Zaterdag is Lisette Eikelboom te gast. Zij is de auteur van het boek Camping Crafts en is de hele dag op de stand aanwezig om jou te ontmoeten. Ook kun je haar boek door Lisette laten signeren en neemt ze wat samples uit haar boek mee naar de beurs.
  • Zondag 31-10: Zondag is het Halloween. Daarom trakteren wij je op de stand graag op wat lekkers (wel ingepakt, om het een beetje Coronaproof te houden).
  • Alle dagen: Alexa van Amilishly (that’s me!) is elke dag zelf op de stand aanwezig voor een meet & greet. Ook kun je beide haakboeken door mij laten signeren en sta ik klaar om al je vragen over Amilishly te beantwoorden. Neem je je Amilishly poppen mee naar de beurs? Ik vind het namelijk enorm leuk om in het echt te zien wat je maakt met mijn patronen.

Waar kun je Amilishly vinden tijdens Kreadoe?

Je kunt de stand van Amilishly vinden in hal 8. Het standnummer is 08.H039.

>> De plattegrond kun je downloaden via deze link (deze doet het alleen in de periode voor en tijdens de KreaDoe).

Graag tot dan!

Liefs,