AmiguruMay is terug voor het zesde jaar!

AmiguruMAY 2024 is een Instagram challenge van Ilaria Caliri die plaats vindt in de maand mei (2024). Het thema van deze challenge is amigurumi en natuurlijk ook haken. Door middel van dagelijkse prompts (opdrachten) word je uitgedaagd om dagelijks een foto, video of reel op je Instagram pagina te plaatsen.

Amigurumi 2024 prompts

Voor elke dag is er een ander prompt bedacht door Ilaria om te volgen. Hieronder vind je de Nederlandse vertaling, die ik net als afgelopen jaar heb mogen verzorgen, van de promps en een kleine uitleg erbij. Je kunt dit gebruiken als leidraad, maar natuurlijk ook je eigen fantasie aanspreken om elke dag een foto te posten die zowel bij de prompts als bij jou past.

>> Klik hier voor de link naar het originele blog van Ilaria over deze challenge.

Bovenstaande afbeeldingen © Ilaria Caliri

AmiguruMAY Planner 2024: Ilaria heeft ook een handige planner gemaakt, zodat je de challenge een beetje vooruit kunt plannen. Want AmiguruMAY kan best wel een pittige challenge zijn als je elke dag een foto, video of reel wil posten. Het leuke is dat je zelf kiest of je elke dag iets wil posten, alleen in de weekenden, op de even dagen of gewoon je favoriete onderwerpen eruit pakt. De enige belangrijke regel is dat je plezier hebt in de challenge en je laat inspireren.

>> Klik hier voor de link naar de planner voor deze challenge.

Doe jij mee met AmiguruMAY? Maak dan gebruik van de hashtags #amiguruMAY en #amiguruMAY2024, zodat jouw post ook door anderen gezien kan worden. Maak daarnaast op de eerste dag gebruik van de hashtag #amiguruMAY2024day1 zodat Ilaria kan zien hoeveel amigurumisten met de challenge meedoen!

Heel veel plezier met AmiguruMAY!

Liefs,