Beheer jouw Amilishly Haakpatronen: Gratis PDF Catalogus!

Ik wil vandaag een hele handige download delen voor iedereen die gek is op de Amilishly Amigurumi Poppen. Speciaal voor jullie heb ik een gratis PDF-catalogus samengesteld met een overzicht van alle huidige Amilishly Amigurumi haakpatronen. Het is een handige gids om je collectie te beheren en geen enkel patroon te missen. En het is ook een handig hulpmiddel om te voorkomen dat je per ongeluk een patroontje dubbel koopt op één van de beurzen waar je Amilishly kunt vinden.

Wat kun je verwachten?

  1. Visueel Overzicht: De catalogus bevat een afbeelding van elk beschikbaar Amilishly haakpatroon. Zo kun je snel bladeren en zien welke ontwerpen je wilt toevoegen aan je collectie.
  2. Checklist-functionaliteit: Elk patroon heeft een checkbox. Een leuke manier om bij te houden welke patronen je al in bezit hebt (of hebt gehaakt). Zo kun je jouw verzameling gemakkelijk organiseren.
  3. Het * geeft aan dat een patroon alleen als digitale download beschikbaar is.

Hoe werkt het?

  1. Download de catalogus: Klik op de downloadlink om de catalogus te ontvangen. Het is helemaal gratis!
  2. Ontdek nieuwe patronen: Blader door de afbeeldingen en ontdek de nieuwste en schattigste Amilishly ontwerpen.
  3. Check en haak: Gebruik de checkbox om je verzameling bij te houden en plan welke patronen je als volgende gaat haken.

Je kunt de sheet downloaden door op de roze knop te drukken.

Ik hoop dat je er wat aan hebt en ik zou het leuk vinden als je je gemaakte Amilishly popjes met me deelt via de Facebookgroep of via Instagram met de tags: @Amilishly #Amilishly.

Liefs,

Veel haakplezier!

Opmerking: Deze catalogus is bedoeld voor persoonlijk gebruik en kan niet worden verkocht of gereproduceerd zonder toestemming van Amilishly.