Pop haken: Een gehaakte pop voor ieder seizoen

Wil jij ieder seizoen een bijpassende pop haken? Dat kan! Veel hakers kleden hun huis ieder seizoen weer aan met nieuwe decoratie dat past bij het seizoen. Gehaakte vlaggetjes in de zomer, gehaakte dekens in de winter, in de lente gehaakte bloemen en in de herfst gehaakte pompoenen en herfstblaadjes. Ik vind het ook heel leuk om elk seizoen weer een pop te haken die precies bij het seizoen past! Een gehaakte pop kun je bijvoorbeeld op je seizoenstafel zetten. Of als finishing touch in de kerstboom hangen of tussen de plantjes zetten. Natuurlijk is het ook gewoon hartstikke leuk om elk seizoen weer een nieuw popje te haken om in de sferen van dat seizoen te komen. Werk met oranje en bruintinten in de herfst, met pastelkleuren in het voorjaar, met warme kleuren in de winter en met felle kleuren in de zomer om jezelf onder te dompelen in de magie van elk seizoen. Natuurlijk zijn er ook voor ieder seizoen Amilishly poppen die perfect bij het seizoen horen!

Amilishly Poppen voor alle seizoenen

Hoewel je natuurlijk helemaal vrij bent om elke gehaakte Amilishly pop op elk moment van het jaar te haken, passen sommige poppen gewoon perfect bij een bepaald seizoen. Bloemenpoppen zijn geweldig voor in de lente bijvoorbeeld en poppen met strand outfits in de zomer. In de herfst haak je misschien een pop die perfect bij Halloween past en in de winter voeg je een kerstige pop toe aan jouw versiering. In dit blog vind je een verzameling van alle Amilishly poppen, geordend op seizoen.

Lente pop haken

Vier de lente met vrolijke bloemenpoppen en lente kevers of haak de lente variant van aankleedpop Elsa. Geniet je ook zo van de bloemen die plots uit de grond komen in de lente? Suïsen is een feeën-meisje met een narcissenjurk en haar naam is Japans voor Narcis. Chibi Hanako is ook een lentepop die gekleed is in een schattig bloemenjurkje met rozenblaadjes. Haar naam betekent heel toepasselijk bloemenkind. Tot slot kun je in de lente ook Chibi Sakura haken. Zij is gebaseerd op de Japanse Kersenbloesem en wordt in verschillende tinten roze gehaakt. Naast bloemenpoppen die je in de lente kunt haken, bestaan er ook Amilishly poppen die gebaseerd zijn op beestjes zoals Loïs die verdacht veel op een bijtje lijkt of Macy die wel heel veel weg heeft van een lieveheersbeestje.

Zomer pop haken

Haak een schattige zeemeermin, ga op avontuur naar het strand of op vakantie, kies voor de zonnigste Amilishly meisjes en vier Pride! Ken jij Prism al? Iedere zomer wordt er in allerlei steden over de hele wereld Pride gevierd en Prism zou daar met haar regenboog jurk niet verkeerd bijlopen. Ook Zeemeermin Ondine is het perfecte gehaakte popje voor de zomer. Elsa in haar zomeroutfit is een van de meest populaire gehaakte zomerpoppen en dat verbaast me niks. Wie houdt er nou niet van een popje met een kekke outfit? Over gehaakte zomeroutfits gesproken. Zomers popje Malaika kun je in twee versies haken. De originele Malaika met een donkerbruine huid en een felgekleurde jurk en de Zomerzon variant van Malaika die een lichtbruine huid en een jurk met pastelkleuren heeft. Malu draagt ook een prachtig zomerse outfit. Elsa, Malaika en Malu kunnen niet alleen hun eigen outfit aan, maar ook elkaars outfits en andere zomerse outfits zoals:

Herfst pop haken

Zodra het in de herfst lelijk weer begint te worden, pakken hakers massaal hun haaknaalden op. Het is niet heel gek dus dat ik er zoveel herfst poppen gehaakte worden. Vooral de ontwerpen van mijn Halloween Hekjes vind ik zelf helemaal geweldig! Heksje Miley was mijn eerst heksenpopje dat ik haakte. Inmiddels kun je Miley ook in andere stijlen haken die helemaal bij de herfst passen, zoals de Peridot variant van Miley en de Morgana variant van Miley. Chibi Nimue is gekleed als heksje voor Halloween en ze is klaar om voor snoep op pad te gaan. Het liefst heeft ze chocolade. Ze verkleedt zich graag als heksje omdat ze vernoemd is naar de dame van het meer uit de legende van koning Arthur. Tot slot kun je ook het haakpakket voor ook Heksje Vi kopen. Gaaf is ze he!

Naast de verschillende Halloween heksjes zijn er nog meer herfst poppen die je kunt haken. Wat dacht je van Zoë het bosfeetje? Met haar paddenstoelenrok past ze precies in het rijtje gehaakte herfstpoppen. Ook Elsa in haar herfstoutfit mag niet missen als je in de herfst een pop gaat haken. Tot slot kun je Elsa ook aankleden voor een knusse herfstavond door een onesie voor haar te haken!

Winter pop haken

De winter is met stek het mooiste haakseizoen! Heerlijk onder een dekentje winterse poppen haken is toch de droom van iedere haker? Ysolde is een échte ijsprinses. Ze hoort met haar blauwe haren en blauwe jurk helemaal thuis in de winter. Natuurlijk zijn er ook een paar kerstige damespoppen die je kunt haken zoals Noëlle, Ginny en Sive. Iedere winterse pop heeft een eigen thema die helemaal in het seizoen past! Wil jij jouw Elsa trouwens nog van een leuke kerstoutfit voorzien? Dan is deze kerstjurk precies wat je zoekt!

Gehaakte poppen voor de feestdagen

Ook voor de feestdagen zijn er verschillende gehaakte Amilishly poppen. Ben je op zoek naar een speciaal geschenk voor een feestdag, of wil jij een leuk gehaakt popje toevoegen aan jouw feestdagen deco? Met een van deze gehaakte poppen sla je de plank nooit mis! De romantische Phoebe is een perfect popje om Valentijnsdag mee te vieren en als jij een feestje bouwt op je verjaardag gaat kleed je Elsa, Malu of Malaika natuurlijk in hun verjaardagsoutfit! Voor Halloween haak je Miley in haar originele look, haar Peridot look of haar Morgana look en er is natuurlijk ook voldoende ruimte in huis voor Heksje Nimue of Heksje Vi. Tot slot kun je een van deze gehaakte poppen voor kerst cadeau geven: Noëlle met haar kerstrode jurk, Ginny het gemberkoekmeisje of Sive het Candy Cane meisje.