Ook dit najaar zijn er weer allerlei leuke beurzen en evenementen gepland voor creatieve hobbies, waaronder natuurlijk haken! In dit blog vertel ik je waar je Amilishly in het najaar van 2023 kunt vinden. We zullen alleen aanwezig zijn op de beurzen die op deze pagina staan aangegeven.

Augustus

Limburgse Handwerk Picknick (Sittard)

Amilishly is op de Limburgse Handwerk Picknick te vinden op zaterdag 19 augustus. Omdat het een picknick is, hebben we uiteraard alleen een picknickkleedje ter beschikking en nemen daarom een hele kleine selectie van ons assortiment mee.

We weten nog niet precies wat we meenemen naar de picknick omdat alle details nog bekend gemaakt moeten worden. Wel weten we dat we alleen de ruimte hebben op ons picknick kleedje en dat we daarom maar een kleine selectie met spulletjes kunnen meebrengen. Vanwege de ruimte nemen we geen Amilishly haakpakketten mee naar deze picknick. Mocht je toch een haakpakket willen hebben, kun je die vooraf bestellen en op de picknick afhalen.

September

Crea Weekend (Rijswijk)

Amilishly is dit najaar op Crea Weekend Rijswijk te vinden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. We hebben op deze beurs een kraam ter beschikking en nemen daarom een kleine selectie van ons assortiment mee.

Heb je nog geen kaartjes voor deze beurs? Vul dan de volgende kortingscode in tijdens het afrekenen voor €2,- korting op je toegangskaartje: AMILISHLYDESIGNSCW2K

We hebben uiteraard alle Amilishly amigurumi patronen bij ons, de Amilishly boeken en ook nemen we verschillende accessoires mee zoals de steekmarkeerders, veiligheidsogen en amigurumi brilletjes. Vanwege de ruimte nemen we geen Amilishly haakpakketten mee naar deze beurs. Mocht je toch een haakpakket willen hebben, kun je die vooraf bestellen en op de beurs afhalen.

Oktober

Geen evenementen gepland

November

KreaDoe (Utrecht)

Op de KreaDoe heeft Amilishly weer een eigen stand. Standnummer 08.C056 in Hal 8.

Kreadoe is van 1 tot en met 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze creatieve beurs kun je op de stand van Amilishly terecht voor losse Amilishly patronen, volledige haakpakketten voor de poppen en je vindt hier de Amilishly Dolls haakboeken en het breiboek Lace. Amilishly heeft daarnaast ook benodigdheden voor amigurumi, zoals haaknaalden, veiligheidsogen en steekmarkeerders.

Heb je nog geen kaartjes voor deze beurs? Bestel dan jouw toegangsticket voor KreaDoe via deze link: >>Klik hier<<

Amigurumi Festival ‘Kerst’ (Zaltbommel)

Op 18 november 2023 vindt er bij Wolplein weer een Amigurumi Festival plaats! Dit keer met het thema ‘’Kerst’’. Speciaal voor dit amigurumi festival heb ik een nieuw Amilishly meisje gemaakt die je op het evenement kan ontmoeten ❤️

December

Geen evenementen gepland

Januari 2024

Handwerkbeurs (Houten)

Op de Handwerkbeurs heeft Amilishly weer een eigen stand. Standnummer volgt nog.

De Handwerkbeurs zal in begin 2024 voor het eerst in Houten plaatsvinden. De beurs is van 11 tot en met 14 januari in Expo Houten. Op deze creatieve beurs kun je op de stand van Amilishly terecht voor losse Amilishly patronen, volledige haakpakketten voor de poppen en je vindt hier de Amilishly Dolls haakboeken en het breiboek Lace. Amilishly heeft daarnaast ook benodigdheden voor amigurumi, zoals haaknaalden, veiligheidsogen en steekmarkeerders.

Graag tot dan!

Liefs,