Dit najaar zijn er weer allerlei leuke beurzen en evenementen gepland. In dit blog vertel ik je waar je Amilishly dit najaar kunt vinden. We zullen alleen aanwezig zijn op de beurzen die op deze pagina staan aangegeven.

September

KreaVak (Houten)

Amilishly is dit najaar op KreaVak Houten te vinden op zondag 18 en maandag 19 september. Op de stand van Livres de Louise wordt mijn derde boek Lace: Kantbreien voor beginners gepresenteerd aan de vakhandel (denk aan wolwinkel eigenaren en ontwerpers). Daarnaast worden op de stand van Livres de Louise de haakboeken van collega’s Mark Roseboom en Lisette Eikelboom gepresenteerd.

Happy Days bij Happy Crafts Almere (Almere)

Amilishly is te gast op de Happy Days van Happy Crafts Almere op zaterdag 24 september van 11:00 tot 16:00. Geniet op deze dag in de winkel van een wolproeverij, doe mee met de vlaggetjeswedstrijd en profiteer van mooie acties en aanbiedingen. Ik neem alle samples voor mijn derde boek Lace: Kantbreien voor beginners mee en ben jurylid voor de vlaggetjeswedstrijd.

Oktober

Signeersessie Lace bij BreiKunst (Arnhem)

Op zaterdag 1 oktober is Amilishly uitgenodigd om Lace te komen signeren bij BreiKunst in Arnhem. Natuurlijk komen de samples uit het boek ook mee en vind ik het leuk als je langs komt voor een praatje. Meer informatie volgt.

Nederlandse Breidagen (Zwolle)

Op de Brei- en Haakdagen kun je Amilishly op vrijdag 14 oktober van 11:00-15:00 uur op de stand van Boekhandel Buitelaar vinden. Ik sta hier voor je klaar om alle drie mijn boeken voor je te signeren en ook heb ik de samples uit mijn nieuwe boek bij me, zodat die in het echt te bekijken zijn.

KreaDoe (Utrecht)

Op de KreaDoe heeft Amilishly weer een eigen stand. Kreadoe is van 26 tot en met 30 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht en hier kun je op de stand van Amilishly terecht voor losse Amilishly patronen, volledige haakpakketten voor de poppen en je vindt hier de Amilishly Dolls haakboeken. Amilishly heeft daarnaast ook benodigdheden voor amigurumi, zoals haaknaalden, veiligheidsogen en steekmarkeerders. Ook brengt Amilishly dit jaar een nieuw breiboek over kant breien uit: Lace. Standnummer 08.C056 in Hal 8.

November

Geen evenementen gepland

December

Geen evenementen gepland

Graag tot dan!

Liefs,