Halloween is één van mijn favoriete feestdagen om patronen voor te ontwerpen. Lieve heksjes, spookjes en leuke spooky outfits om in te verkleden. De mogelijkheden zijn groot. Gelukkig denken mijn collega ontwerpers daar ook zo over en kan ik je daardoor in dit blog 5 tips geven met leuke Halloween patronen. Halloween vindt jaarlijks op 31 oktober plaats. Ik hoop dat deze 5 leuke patronen je kunnen helpen om helemaal voorbereid te zijn voor Halloween aan het eind van deze maand.

Halloween tip #01: Chibi Heksje Nimue

De eerste tip voor deze Halloween is het patroon voor chibi heksje Nimue. Dit heksje is door haar kleine formaat snel te haken, maar let wel op: vooral tijdens Halloween blijkt Nimue een beetje ondeugend te zijn en gaat ze graag op pad om snoepjes te verzamelen.

Nimue is een haakpatroon van Amilishly.

>> Heb jij het patroon voor Nimue nog niet? Dan kun je haar patroon via deze link vinden!

Halloween tip #02: Knuffeldoekje Spookje

Tip 2 voor deze Halloween is het patroon voor dit schattige knuffeldoekje. Dit spookje is net zo lief als Casper en je kunt er heerlijk mee knuffelen. Het spookje wordt gehaakt met Scheepjes Catona en je kunt het doekje naar wens voeren met een leuk stofje.

Knuffeldoekje Spookje is een haakpatroon van WHAZZ UP.

>> Heb jij het patroon voor het knuffeldoekje nog niet? Dan kun je het patroon via deze link vinden!

Halloween tip #03: Bollebelly’s Halloween Verkleedset

De derde tip tovert de bollebelly’s van JesStijl om in echte Halloween vierders. Bollebelly’s Konijn Sally, kikker Frog en Olifant Maximus zijn met deze set om te toveren in een heks, spook en pompoen. Klaar om op pad te gaan voor een hele berg met snoep!

De bollebelly’s en de extra verkleedset zijn haakpatronen van JesStijl.

>> Heb jij het patroon voor de bollebelly’s nog niet? Dan kun je het patroon via deze link vinden!

>> De extra verkleedset vind je hier!

Halloween tip #04: Simsala en Bim!

Tip nummero vier is voor een patroon van twee lieve Halloween vriendjes. Kat Simsala is voor Halloween heerlijke muizensoep aan het maken! Om precies te zijn: Muis Bim soep! Haha dat is een grapje natuurlijk, want Kat Simsala en muis Bim houden wel van een geintje! Ze vieren Halloween en gaan straks een heerlijke Pompoensoep koken.

Kat Simsala en muisje Bim zijn haakpatronen van CB’s Creations.

>> Heb jij het patroon voor Simsala en Bim nog niet? Dan kun je het patroon via deze link vinden!

Halloween tip #05: Pompoen Heksje Miley

De laatste tip voor deze Halloween is het patroon voor pompoenheks Miley. Dit lieve heksje met haar pompoenrok is klaar voor de herfst. Miley haar favoriete feestdag is Halloween en dat komt doordat er dan zo veel pompoenen te vinden zijn waar ze zich tussen kan verstoppen.

Miley is een haakpatroon van Amilishly.

>> Heb jij het patroon voor Miley nog niet? Dan kun je haar patroon via deze link vinden!

Liefs,