Vandaag wil ik jullie graag vertellen over een hele leuke samenwerking met Esther van Starfiber Studio. Esther verft maandelijks aan de hand van een moodboard de meest prachtige garens en deze maand hebben we een moodboard gemaakt aan de hand van een foto van Suzume uit Amilishly Dolls, waarmee Esther aan de slag gaat. 

Esther is een Nederlandse indiedyer die elke maand weer de meest te gekke garens verft voor haar yarnclub. Ze laat zich voor haar garens inspireren door edelstenen, mooie bloemen en andere elementen uit de natuur. Elke maand deelt ze voor haar yarnclub een moodboard wat haar inspiratie voor die maand weergeeft en deze maand laat ze zich dus inspireren door de kleuren van Suzume. Ik ben zo benieuwd hoe dit zich gaat vertalen in handgeverfd garen en ik kan nu al niet wachten tot ik met het garen aan de slag mag.

Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen dan kan dat via {deze link}. Esther heeft naast de Yarnclub ook een aantal andere mooie strengen in haar shop staan, zodat je een beeld kunt krijgen van wat ze allemaal maakt.