Vandaag is het eindelijk zo ver! Na een jaar hard gewerkt te hebben aan dit project en een maand vol spanning toen het eindelijk naar de drukker ging is het boek er! En dat wil ik graag met jullie vieren door iets kleins weg te geven waar je misschien wel wat aan hebt tijdens het haken van de poppen in je eigen kleuren.

Ik heb een printbare sheet gemaakt waarop je makkelijk je gegevens voor het te haken popje kunt noteren. Zo houd je makkelijk bij welk popje je aan het haken bent, welke haaknaald je ervoor gebruikt en welke kleuren en garen jij voor jouw popje hebt uitgezocht. Ik hoop dat je er wat aan hebt tijdens het haken van de popjes en ik zou het leuk vinden als je je gemaakte Amilishly Dolls met me deelt via Facebook en Instagram met de tags: @Amilishly #Amilishly #Amilishlydolls.

Je kunt de sheet downloaden door op de groene knop te drukken.

Liefs,