Uncategorized

YLA Box: Unboxing van de 14e box! Ik ga op vakantie en neem mee…

on
July 2, 2019

Ik heb al eens eerder een unboxing gedaan van een YLAbox en daar een blog over geschreven en het leek me leuk het nog een keer te doen. De box die ik nu heb uitgepakt verschilt namelijk enorm van de eerste box, maar toch blijft er één ding gelijk: het is een echte belevingsbox. Ook mijn unboxing is net eventjes anders. Dit keer maakte ik geen foto’s, maar een video, alleen is er iets niet helemaal goed gegaan met het opslaan van de video :(.

Een kort blogje dus… Ik plaats wel nog even een lijstje met de items uit deze editie.

De box bevatte:
– Haakpatroon Toilettasje van Mooi van Draad – exclusief voor de box
– 3 bollen Durable Double Four
– 1 bol Durable Glam
– KnitPro haaknaald 4mm
– handgemaakte steekmarkeerder
– Teatag Vanille Thee met Ruby Chocolaatjes
– Reis Naaisetje
– Shampoo Bar
– Gezichtsmasker

De YLAbox van volgende maand is via {deze link} te bestellen. Deze box is helaas uitverkocht.

Liefs,

TAGS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
What’s on Instagram
Instagram has returned invalid data.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt :)

Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
July 2019
M T W T F S S
« May   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031