[Patroon] Twinkle de Sneeuwuil

Uncategorized
on
December 14, 2018

Twinkle de sneeuwuil is een uil die ondanks de kou waarin hij geboren is als enige doel heeft om warmte te brengen naar ieders hart. Brengt hij ook warmte naar jouw hart?

Twinkle
Het haakpatroon van winteruiltje Twinkle is een leuk amigurumi patroon voor als je al wat ervaring hebt met haken van amigurumi. Ik bedacht dit uiltje een paar jaar geleden als winters patroon. Het leek me namelijk wel leuk om een uiltje te haken met een sneeuwvlok op zijn voorhoofd. Een letterlijke sneeuwuil dus 😉 Ik tekende eerst mijn idee uit, haakte al snel het lichaam van het uiltje en puzzelde daarna rustig op hoe ik de sneeuwvlok wilde haken. Al snel was Twinkle geboren: een lieve winterse uil met een missie.

Speciaal voor de advent kalender van Breiclub stel ik de hele maand december het patroon gratis ter beschikking. Daarna kost het patroon weer €2,-. Het patroon is als PDF te downloaden.

Om het patroon gratis te kunnen downloaden heb je de volgende couponcode nodig:

BCadventTwinkle

Via deze link kun je het patroon downloaden:

{Klik hier} om het PDF patroon van Twinkle te downloaden.

Kleurstelling
Ik gebruikte voor deze uil de toenmalige ByClaire 2. Omdat deze kwaliteit helaas niet meer beschikbaar is noem ik hieronder een paar alternatieve kwaliteiten en kleurnummers. Natuurlijk kun je ook je eigen favoriete kleuren gebruiken.

ByClaire Cotton in kleuren 055 Dark Grey, 019 IceBlue, 001 White
Scheepjes Catona in kleuren 393 Charcoal, 509 Baby Blue, 106 Snow White
Yarn&Colors Must-Have in kleuren 098 Graphite, 063 Ice Blue, 001 White

Ik wens je enorm veel haakplezier!

Liefs,

 

 

TAGS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
What’s on Instagram
Instagram has returned invalid data.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt :)

Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
December 2018
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31