Steun het EVF met Kerst & Winterhaaksels

Blog Crochet Haakleven
on
November 22, 2018

Kerst & Winterhaaksels is een samenwerking van tien bekende haakbloggers met de Esther Vergeer Foundation (vanaf nu: EVF) en bevat tien leuke kerstige haaksels. Wanneer je €7,95 doneert (dit is exclusief verzendkosten) aan het EVF ontvang je dit leuke boekje boordevol patronen én steun je tegelijkertijd een super tof doel. Een mooiere kerstgedachte bestaat bijna niet.

Wat doet de Esther Vergeer Foundation (EVF)?
Het EVF heeft als visie dat sport je gezondheid, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid versterkt. Iets wat ik met mijn achtergrond als verpleegkundige zeker kan beamen. Dit geldt ook voor kinderen en jongeren die te maken hebben met een lichamelijke beperking. Voor hun kan sport de manier zijn om om te gaan met die beperking of de kans bieden om zich vrij te voelen, juist niet beperkt. De missie van het EVF sluit hier naadloos bij aan: stimuleren dat deze eerder genoemde kinderen en jongeren die kans krijgen en kunnen pakken. Dit is waar het EVF voor staat.

Kerst & Winterhaaksels
Het leuke aan het boekje Kerst & Winterhaaksels, is dat de ontwerpen zo verschillend zijn en toch elkaar zo leuk aanvullen. Kerst & Winterhaaksels is een uitgave van Livres de Louise en uitsluitend beschikbaar bij het EVF, zodat de gehele opbrengst van dit boekje ook ten goede kan komen aan het doel. Tien bekende haakbloggers én ontwerpsters hebben belangeloos meegewerkt aan de totstandkoming van dit boekje en zeven van de tien zullen ook op de Margriet Winterfair aanwezig zijn om een workshop te geven rondom het project.

In het boekje kun je een leuk patroon terug vinden van:
Annemarie Benthem, Lisette Eikelboom, Esther Vogelaar, Loes Verhoeven, Frederika van der Galiën, Alexa Boonstra, Ellen Deckers, Mabel Gaiser, Daphne Mols & Marlies Strijker.

Eindelijk wordt het echt…
Een beetje nerveus was ik gisteren wel toen ik onderweg was naar de lunch waarbij we dan een prachtig boekje in ontvangst mochten nemen van het EVF. De andere bloggers ontmoeten waarmee ik tot nu toe alleen nog maar digitaal contact mee gehad had… de gezichten van het EVF wanneer ze onze ontwerpen in het echt zouden zien… jullie reacties wanneer de eerste boekjes op de deurmatten zouden landen. Al deze gedachten spookten door mijn hoofd terwijl ik onderweg was naar Vroeg. Een super tof restaurant/bakkerij waar de lunch was georganiseerd.

De middag vloog echter voorbij door de gezelligheid en de sfeer. Alle projecten zijn in het echt nog veel mooier dan op de foto en het boekje is echt prachtig geworden.

Nog wat gegevens:

Het boek is onder andere verkrijgbaar:

 • alleen verkrijgbaar in de webshop van het EVF {Klik hier}

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
 1. Reply

  De Breimeisjes

  November 22, 2018

  Wat een leuk initiatief en wat heb je een mooi engeltje gemaakt voor dit boekje! Super dat je nu een patroon in een echt boekje hebt!
  Liefs,
  Akkelien

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
November 2018
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930