Ysolde to Noëlle: Nog 40 dagen tot kerst…

Amigurumi Blog Crochet
on
November 15, 2018

Nog ‘maar’ veertig dagen en dan is het al weer kerst. Wat vliegt dit jaar voorbij! Nog even en we staan aan de vooravond van 2019. Maar tot het zo ver is kunnen we nog even genieten van de voorpret voor wat algemeen beschouwd de leukste tijd van het jaar is. En hoe kun je je beter voorbereiden op de kerst dan met het haken van een kerstprinsesje?

Ysolde in haar huidige vorm

Eerst even terug naar het originele ontwerp. Ik publiceerde in september het patroon van Ysolde, het ijsprincesje. Een vernieuwde versie van een patroon wat ik een paar jaar eerder al gemaakt had, maar waar ik tot dan toe niet tevreden mee was. Dit oudere patroon kon in twee varianten worden gehaakt: Noëlle en Ysolde. Beide prinsesjes. De ene voor kerst, de ander voor de winter. Ik besloot dat het patroon eigenlijk te leuk was om niks mee te doen en besloot Ysolde nieuw leven in te blazen. Ik herschreef het patroon en kan nu eindelijk zeggen dat ik blij ben met Ysolde. Ook jullie reacties op haar zijn erg leuk en inmiddels is Ysolde al een aantal keer gemaakt in verschillende prachtige kleuren. Super tof!

Ysolde & Noëlle

Toch begon het te kriebelen om Noëlle dan toch ook een nieuw jasje te geven, ondanks dat het Ysolde patroon al gepubliceerd is. Daarom besloot ik de kleurnummers die ik voor het haken van Noëlle gebruikt heb hier op mijn blog te publiceren zodat je wanneer je het Ysolde patroon hebt ook Noëlle kunt haken! Aan het patroon verandert er verder niets, dus je kunt gewoon het patroon van Ysolde verder volgen.

Noëlle het kerstprinsesje

Kleurnummers Noëlle:
Catona 515 groen –> vervangt 527 donkerblauw
Catona 106 ivoorwit [Blijft gelijk]
Catona 192 rood –> vervangt 510 luchtblauw
Catona 130 huidskleur [Blijft gelijk]
Stonewashed 819 pastel groen –> vervangt 813 pastel blauw

Ook zijn er pakketjes van Ysolde en Noëlle beschikbaar op de volgende plekken:

Ysolde & Noëlle bij Chefwol
Ysolde & Noëlle bij Wolcafé

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het haken van Noëlle of Ysolde.

Liefs,

 

 

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  De Breimeisjes

  November 15, 2018

  Ze zijn prachtig! Mooie kleuren.
  Groetjes,
  Akkelien

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
November 2018
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930