De avonturen van ELSA #7: Kleine Prism in het grote Londen.

Amigurumi Avonturen van Elsa Blog
on
October 19, 2018

In deze blogseries kun je lezen over het avontuurlijke leven van mijn amigurumi popje Elsa en haar zusjes die door jullie zijn of worden gemaakt. Dit is deel 7 waarin niet Elsa, maar haar vriendinnetje Prism de hoofdrol speelt. Prism ging met Debbie mee naar Londen, waar ze van alles meemaakt en zelfs de ware liefde vindt.

Debbie maakte haar Prism met Maxi BonBon van Scheepjes, wat deze Prism echt een klein schattig meisje maakt. Amigurumi heeft Debbie al veel gehaakt – niet gek als je weet dat ze in een toffe wolwinkel in Bleiswijk werkt – en ze vindt het prachtig daarin extra uitdaging te zoeken. Elsa, Britt en Millie zijn ook al uit de naalden van Debbie gekropen en te bewonderen bij Crea Irene. Deze blog is vanuit het perspectief van Prism*, want ze wilde maar al te graag zelf vertellen over haar grote avonturen in Londen!

In de Eurostar
Prism © Amilishly Designs 2017
Foto © Debbie Zeebregts 2018

” Yeah, London here we come!!! Met de Eurostar reizen we naar Londen, we gaan wel 300 km/uur! Maar daar merk je niks van, hoor… Alleen als je buiten de omgeving voorbij ziet razen ontdek je dat je eigenlijk wel heel snel gaat. Wat een heerlijke reis!

Fish & Chips
Prism © Amilishly Designs 2017
Foto © Debbie Zeebregts 2018

Eerst natúúrlijk fish and chips eten, ik mocht de doperwtjes opeten, lekker! Ook een heel klein stukje van het andere lekkers geproefd, maar mijn kleine buikje zit zo vol natuurlijk.

V&A
Foto © Debbie Zeebregts 2018

In het Victoria and Albert museum is een binnenplaats met een ondiepe vijver. Daar waren heel veel kleine kindjes aan het pootje baden, maar ik mocht dat niet! Flauw, hoor!

Foto © Debbie Zeebregts 2018

Achter Kensington Palace zijn verschillende mooie tuinen, dit is de Secret Garden waar Diana zo van hield.

Foto © Debbie Zeebregts 2018

Op de Shard! 300 meter hoog! Wauw! Wat een uitzicht! Kun je hem al zien daar in de verte? Ik weet al waar ik zo naar toe ga… mijn favoriete plekje in heel Londen!

Foto © Debbie Zeebregts 2018

Hier is hij dan! Eerst van bovenop de Shard gezien, nu van heel dichtbij! De Tower Bridge….. zo mooi!

Een heel leuke, maar wel drukke winkel, op Leicester Square… de M&M shop! Van deze meneer, waar ik even heel erg veel van hield💝, mocht ik M&M’s proeven in de kleur van mijn jurk. Wat een lieverd!
Eventjes trouwens hoor… want stiekem heb ik al heel lang een oogje op iemand anders.

Foto © Debbie Zeebregts 2018

Eindelijk mijn toekomstig huis gevonden, waar ik met mijn prins wil gaan wonen… ik ben helemaal in love, hij is zo knap en lief💝💝💝

Foto © Debbie Zeebregts 2018

Snik! Aan elke vakantie komt een eind, en nu moet ik afscheid nemen van mijn prins😢…. en van Londen. Maar ik kom terug, er is daar nog zoveel te zien!”

Liefs,

Wil jij Elsa, Prism of één van haar vriendinnetjes ook haken? De losse patronen en pakketten kun je vinden op verschillende plekken. Klik {hier} voor de verkooppunten.

*Disclaimer: de avonturen die in deze blog zijn beschreven zijn natuurlijk deels fictief 😉

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
October 2018
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031