Knit&Knot editie 6: The After Party ;)

Amigurumi Blog Haakleven
on
October 16, 2018

Maandenlang heb ik naar deze editie van de Knit&Knot toegeleefd. Nu is de zesde editie van de Knit&Knot een feit. Het feestje is voorbij, de foto’s zijn uitgezocht en het is tijd voor een after party. In deze blog vertel ik over wat ik gedurende deze drie dagen allemaal heb meegemaakt. 

Opbouw
Ieder feestje moet goed worden voorbereid, dus stond ik donderdag 11 oktober al in de Koepelhal voor de opbouw van zowel de kraam van Chefwol.nl, als voor de opbouw van mijn eigen vertrouwde plekje. Dit keer mocht ik drie dagen lang Bloggerstafel 1b bezet houden samen met mijn popjes en natuurlijk de workshops. Waar ik vorige keer nog demo’s gaf, kon je deze keer een echte workshop volgen.

Op de tafel had ik mijn patronen en workshoppakketten uitgestald, een paar popjes neergezet en ik had de tafel versierd met slingers en een schommel waar de popjes op konden zitten.

Twee van de deelneemsters, druk aan de haak!

Workshops
Op vrijdag en zaterdag kon je bij mij aanschuiven voor een workshop. Britt het zeemeerminnetje zou worden gehaakt en wat niet af ging, kon mee naar huis. Ik heb hier enorm van genoten, vooral van het zien van jullie prachtige poppen in wording! Op zondag schoven er zelfs twee haaksters in spé aan (4 jaar en 7 jaar oud) voor een haakles. Dat kon niet anders dan dat dat enorm veel lol op leverde.

Ontmoetingen
Wat me nog het meest ontroerde was dat jullie speciaal voor mij naar de bloggerstafels kwamen. Ik heb helaas door de drukte niet iedereen even uitgebreid kunnen spreken, maar ik vind het enorm leuk dat jullie allemaal zijn langs geweest of me even gedag gezegd hebben. Hieronder volgen een aantal van de foto’s die gedurende de beurs gemaakt zijn:

Met Dorien

Met Guanita, Rose en Romy

Met Wendy en haar prachtige dochters

Met Nathalie

Patricia en Michelle kwamen me zaterdag helpen én droegen beide een shawl ontwerp van mij tijdens de beurs.

Elsa kreeg zelfs nog cadeautjes… een prachtige gehaakte slinger en een prachtige theeset zodat ze met al haar vriendinnetjes thuis thee kan drinken (en niet meer mijn theeglazen hoeft te pikken, de stiekemerd).

Rondje beurs
Heel veel tijd om een rondje over de beurs te maken had ik stiekem niet, maar genoeg voor het maken van een aantal impressiefoto’s.

Elsa en Elsa en op de achtergrond de popjes op de schommel.

Elsa ging ook even Floortje van Stip&Haak opzoeken. Herriët bleek ook niet stil te hebben gezeten tussen de beurzen in. Ze heeft namelijk een nieuw logo en daarmee ook gelijk een nieuwe huisstijl. En die is prachtig. Stip&Haak gaat zeker ook nog naar de Breidagen aankomend weekend en naar de Kreadoe, dus dat is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen 🙂

Leonie van Wolcafé leert je graag punchen 🙂 Deze workshop staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, het lijkt me zo tof om te doen. 17 november ga ik het in alle rust doen bij Wolcafé, maar in de tussentijd heb ik me op de Knit&Knot al kunnen vergapen aan alle mooie kunstwerkjes die gemaakt werden.

Heb je nou geen idee wat je met die miniskeins aanmoet? Heb je nog enorm veel restjes sokkengaren over? Of ben je benieuwd hoe de miniskeins van Wol met Verve opbreien? Deze deken, die je trouwens ook in Koel! Magazine kunt terugvinden, is het antwoord op al deze vragen. Sowieso zijn de strengen garen van Wol met Verve echt prachtig en zeker een aanrader om in het echt te bewonderen.

Bij Geja van Draadkracht kon je weer heerlijk aan de slag met verf en wol. Een perfecte combinatie! Het maakt voor deze workshop echt niet uit hoe jong, oud, of creatief je bent, want het is voor iedereen leuk om te doen. Geja staat altijd voor je klaar je te helpen en nog een pluspuntje: het Draadkracht Bier is echt lekker. Zo kun je nog nagenieten met een biertje terwijl je je mooie streng omtovert in iets prachtigs.

Bij de stand van Chefwol.nl was het één en al gezelligheid, kon je zien hoe ontwerpster van de Mystery Blanket 2018 bezig was aan de zomerdeken, kon je terecht voor prachtige handgeverfde garen én kon je twee prachtige shawlpakketten kopen, die speciaal op de Knit&Knot werden gelanceerd.

Ik ben benieuwd naar hoe jullie de beurs hebben ervaren! Ik ben er zeker bij de volgende editie, al weet ik nog niet wat voor plannen ik dan maak 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  Wendy Kort

  October 16, 2018

  Superleuke blog! Wij vonden het een ontzettend leuke ervaring! Ik zal de meiden vanavond laten zien dat ze ook in je blog voorkomen! **zo leuk**
  x

 2. Reply

  De Breimeisjes

  October 16, 2018

  Wat een leuk verslag! Fijn dat het allemaal zo geslaagd was!
  Groetjes,
  Akkelien

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
October 2018
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031