Aftellen tot… de 6e editie van Knit&Knot!

Amigurumi Blog Haakleven
on
October 7, 2018

Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze beurs, maar eind deze week is het dan zo ver: De zesde editie van dé brei- en haakdagen van het Zuiden van ons kikkerlandje! Knit&Knot. Deze editie vindt plaats van vrijdag 12 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018 en het belooft een waar feest te worden. Met als extra thema Return of the Stitches, want borduren is natuurlijk helemaal hip!

Wat zal er te doen zijn?
Van workshops door bekende ontwerpers, tot bloggers en vloggers, boeken die gesigneerd worden of leuke demo’s. Je kunt het allemaal vinden op deze beurs die niet alleen leuk is voor de haaksters en breisters onder ons, maar ook als je geïnteresseerd bent in het verven van garen, spinnen, macramé of vilten.

Bekende namen die je tegen zou kunnen komen zijn bijvoorbeeld: DenDennis, Stip&Haak, Freubelweb, Handwerkjuffie. Maar deze beurs heeft ook ruimte voor nieuwe parels zoals Judith van 076 Knits, Sietske van Sietsaandehaak (al moet zij toch inmiddels wel een bekende haakster zijn toch?) en bloggers die net als vorige editie lekker aanschuiven aan de bloggerstafels.

Qua workshops is het aanbod ook enorm divers. Zo kun je bijvoorbeeld Haken met XL katoen bij Joyceful Handmade, wol verven bij Draadkracht , Tunisch haken in het rond of Needlepunchen bij Wolcafé of borduren bij E Strea Chikitu of Freubelweb. En dat is nog maar een klein tipje van de sluier, want er is zo veel meer om te doen!

En natuurlijk kun je bij alle kraampjes naar hartelust shoppen. Heerlijk!

Waar kun je mij tegenkomen?
Ik zal dit jaar plaatsnemen in het midden van de Koepelhal, waar alle bloggers, vloggers en specialisten op het gebied van breien en haken een plekje hebben. Ik zit daar naast Sietske net als afgelopen editie.

Amilishly en Sietsaandehaak

Op vrijdag en zaterdag geef ik de workshop Zeemeerminnetje Britt haken. Deze workshop duurt 1,5 uur en je kunt doorlopend bij me terecht. Wil je zeker zijn van een plek? Dan kun je ook een tijd bij bij reserveren.
10.30, 12.30, 14.30 zijn de tijden die gereserveerd kunnen worden voor de workshop. De workshop kost op de beurs €15.95 en is inclusief materiaal. Alleen de haaknaald (2.0mm of 2.5mm) moet je zelf meenemen 😉
Op zondag ben ik ook aanwezig op de beurs en kun je om 10.30 nog aanschuiven voor een workshop. In de middag hoop ik even de beurs te bewandelen om een leuke impressie te geven van de Knit&Knot en ben ik bij Wolcafé om ook zelf een workshopje te doen.

Ik neem mijn poppen en patronen mee en je kunt ook bij de stands van Chefwol.nl én Wolcafé terecht voor complete pakketten van mijn poppen.

Prijzencircus!
Op dit moment is op de facebook van de Knit&Knot het prijzencircus gaande. Ik heb ook een leuke prijs in de ‘pot’ gedaan die de winnaar/winnares bij mij op de beurs kan komen doen. Namelijk een workshop Zeemeerminnetje Britt haken. Doe jij al mee?

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
October 2018
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031