De avonturen van ELSA #3: Fun in de dierentuin!

Avonturen van Elsa Blog
on
August 24, 2018

In deze blogseries kun je lezen over het avontuurlijke leven van mijn amigurumi popje Elsa en haar zusjes die door jullie zijn of worden gemaakt. Deze derde blog in deze reeks geeft de hoofdrol aan de Elsa van Manon. Inmiddels zijn er twee Elsa’s gemaakt door Manon, een echte tweeling. Want op hun formaat na zijn ze identiek! Elsa houdt Manon ook graag gezelschap tijdens het haken. Voor Manon en haar Elsa stond de dierentuin op het programma. Heel veel leesplezier!

Manon en haar Elsa
© Manon Smid 2018

Elsa in de Dierentuin

“Hoi, hoi!

Afgelopen weekend was het gelukkig niet meer zo heet en ging ik er weer lekker op uit. Naar de dierentuin dit keer! Ik begon het avontuur in de Jungle en de Dessert, maar kon daar helaas niet dicht bij de dieren komen voor een foto.

Dat was voor de dieren natuurlijk wel heel fijn, die hadden geweldig veel ruimte en het leek echt op hun echte thuis. Heel mooi gemaakt.

Elsa in het aquarium
© Manon Smid 2018

Het aquarium was wel spannend hoor, heel donker en hele grote haaien! Uiteindelijk zag ik veel mooie vissen en ik wilde wel met ze mee zwemmen, en ik had gelukkig mijn bikini aan. Het mocht alleen niet! Dus toen maar lekker op een hoekje gaan zitten genieten van de vissen.

Daarna nog veel meer dieren gezien; apen, giraffen, zebra’s, flamingo’s en nog veel meer!

Elsa bij de olifantjes
© Manon Smid 2018

Maar toen naar mijn favoriet; de olifanten! Geloof het of niet, maar ik kon ze eerst niet vinden. En ineens stond ik zo dichtbij! Heel gaaf!

Elsa en de olifanten
© Manon Smid 2018

En toen liep ik nog een klein stukje verder en stond ik nog dichterbij!

Elsa houdt ook van Pinguïns
© Manon Smid 2018

Tot slot ging ik nog even langs de pinguïns en die blijven altijd grappig en leuk om te zien.

Natuurlijk moest ik nog door de giftshop en heb ik leuke dingetjes gescoord voor mijn vriendinnen. Toen moe van al het lopen weer naar huis. Geweldige dag!

Groetjes, Elsa”

Wil jij Elsa of één van haar vriendinnetjes ook haken? De losse patronen en pakketten kun je vinden op verschillende plekken. Klik {hier} voor de verkooppunten.

*Disclaimer: de avonturen die in deze blog zijn beschreven zijn natuurlijk deels fictief 😉

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
August 2018
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031