Friday Favs #6: Week 32 Augustus 2018

Blog FridayFavs
on
August 10, 2018

Het onderdeel Friday Favs is er een tijdje bij ingeschoten. Deels door drukte en deels omdat ik wat dingen bij elkaar wilde verzamelen voor de volgende blog. En dat is dus deze. Er zijn veel leuke nieuwtjes om te vertellen! Daar gaan we dan!

#1. De YLAbox Juli op de mat. Hoe tof is het om eindelijk de vruchten te plukken – pun intended – van je harde werk 🙂 Na een slopende maand met de spanning of de box zou gaan uitverkopen, net als zijn twee voorgangers. Spanning of ik jullie verwachtingen van de box kon waarmaken en een heleboel voorpret.
Eindelijk was het zo ver en werd de YLAbox bezorgd. Wat het ontwerp zou zijn, wist ik natuurlijk al, maar de rest van de inhoud was ook voor mij een verrassing! Wat was deze box ook weer prachtig verzorgd en vormgegeven! Alles past perfect bij elkaar en er zat zelfs een chocolaatje van mijn favo chocolaterie bij. De Lelie uit Delft <3

Crochet in the City © Annemarie Benthem

#2. De kans om een review te schrijven over een super tof boek. Crochet in the City van Annemarie Benthem om precies te zijn! De volledige review kun je vinden op het blog van de Breiclub, maar dit boek is echt een pareltje.

Bij Stephen en Penelope in Amsterdam

#3. Ongegeneerd garen shoppen bij Stephen en Penelope. Dit was ook heerlijk om te doen. Ik scoorde een handgeverfd exemplaar met Okergeel en mooie spikkels. Ik hou van gespikkeld garen, omdat het altijd een verrassing is waar je er weer eentje tegen komt. Okergeel is echt mijn kleur, dus ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

UBUNTU foto © Scheepjes 2018
Design © Dedri Uys 2018

#4. Genieten van plaatjes van de nieuwe Scheepjes CAL. UBUNTU is de naam van de CAL van Scheepjes, dit jaar ontworpen door Dedri Uys. Die naam kun je misschien wel kennen van de Sophies Universe CAL. De large versie, waarbij gebruik gemaakt wordt van Scheepjes Stonewashed XL en Riverwashed XL is qua kleurstelling favoriet. Net nu ik bedacht had even geen grote projecten meer te starten. Kits zijn verkrijbaar bij Chefwol en YLA Lifestyle.

de ladies in de BreiBistro Drachten

#5. Een nieuw Amilishly verkooppunt! Ook in Drachten kun je mijn popjes gaan vinden in een hele toffe winkel in het centrum van de stad: de BreiBistro. Mocht je in de buurt zijn, neem dan vooral een kijkje daar 🙂

Dit was hem dan!

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
August 2018
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031