De avonturen van ELSA #0: Aankondiging Blog serie

Amigurumi Avonturen van Elsa Blog Crochet
on
July 20, 2018

In deze blogseries kun je lezen over het avontuurlijke leven van mijn amigurumi popje Elsa en haar zusjes die door jullie zijn of worden gemaakt. Deze blog is de aftrap en misschien heb je er al over gelezen in mijn ambassadeursblog voor Breiclub. Gewoon kleine verhaaltjes over wat Elsa en haar zussen meemaken, geschreven door mij of door één van jullie! De eerstvolgende blog in de reeks is namelijk geschreven door jennifer (@Byjenn).

In deze blog stelt Elsa zich aan jullie voor! Veel leesplezier!

Liefs,

“Hoi, ik ben Elsa!

Ik word omschreven als een stoere hipster chick (Echt waar! Zelf gehoord op Knit&Knot) en ik sta bekend om mijn tuinbroekje en mijn lange haar tot mijn enkels.

Dat tuinbroekje zit enorm lekker, maar ik ruil hem ook graag om voor iets anders hoor! Ik hou van festivals en goede muziek, dus daar hoort natuurlijk een festival look bij. 

Elsa op de Martinitoren

 

Ik heb bedacht dat ik graag de wereld over wil reizen en ben begonnen met het ontdekken van Nederland samen met Alexa. Samen gaan we overal naartoe. Beurzen natuurlijk, maar ook naar koffietentjes of het strand. Alexa en ik hebben de martinitoren al beklommen en dat uitzicht is geweldig!. Ik hou van de natuur en ondanks dat ik klein ben, heb ik grote dromen! Ik hoop dat jullie graag willen lezen wat ik allemaal beleef!

Dikke knuf! Elsa”

Wil jij Elsa of één van haar vriendinnetjes ook haken? De losse patronen en pakketten kun je vinden op verschillende plekken. Klik {hier} voor de verkooppunten.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
July 2018
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031