CAL Prism: Showbox van jullie popjes!

Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
July 10, 2018

Vanaf 19 mei kon je met mij mee haken aan Prism, de regenboog amigurumi. Elke week verscheen een nieuw onderdeel van het patroon in de Facebook groep I CAL Knuffels. In de vorige blog over de CAL liet ik voornamelijk de jurkjes zien die ingestuurd waren voor de fotochallenge. In deze blog heb ik (hopelijk) al jullie popjes verzameld. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en ze zijn allemaal zo anders geworden! Heerlijk om te zien dat jullie er allemaal wat moois van hebben gemaakt. Ik hoop dat ik er geen gemist heb! Mocht dat zo zijn, laat het me weten! Dan voeg ik die nog toe aan deze ‘showbox’!

Nog geen Prism gehaakt en wil je dat wel graag? Het patroon is te vinden in mijn ETSY winkel: {klik hier}

Als je op het plaatje klikt, krijg je de volledige afbeelding te zien!

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS
6 Comments
 1. Reply

  Corrie

  July 10, 2018

  Hoi Alexa,
  Wat een vrolijke regenboog heb jij op je blog geplaatst..
  Ik word er helemaal vrolijk van

  • Reply

   Alexa Boonstra

   July 23, 2018

   Dankjewel lieve Corrie! Leuk dat je meedeed met de CAL <3

 2. Reply

  De Breimeisjes

  July 11, 2018

  Wat leuk en wat zijn ze allemaal verschillend! Voor jou ook vast geweldig om te zien wat anderen maken van jouw patroon!
  Groetjes,
  Akkelien

  • Reply

   Alexa Boonstra

   July 23, 2018

   Dankjewel Akkelien! Zeker om vrolijk van te worden, vandaar dat ik alle leuke popjes graag nog even in het zonnetje zet op mijn blog 🙂

 3. Reply

  Corina

  July 18, 2018

  Wat zijn ze leuk! Helemaal gemist deze cal, jammer, maar wat een leuke resultaten!

  • Reply

   Alexa Boonstra

   July 23, 2018

   Dankjewel Corina!

   De CAL mag dan wel voorbij zijn, maar het patroon is nog steeds beschikbaar in mijn ETSY shopje 🙂

   Liefs,

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
July 2018
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031