CAL Prism: Showbox van jullie popjes!

Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
July 10, 2018

Vanaf 19 mei kon je met mij mee haken aan Prism, de regenboog amigurumi. Elke week verscheen een nieuw onderdeel van het patroon in de Facebook groep I CAL Knuffels. In de vorige blog over de CAL liet ik voornamelijk de jurkjes zien die ingestuurd waren voor de fotochallenge. In deze blog heb ik (hopelijk) al jullie popjes verzameld. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en ze zijn allemaal zo anders geworden! Heerlijk om te zien dat jullie er allemaal wat moois van hebben gemaakt. Ik hoop dat ik er geen gemist heb! Mocht dat zo zijn, laat het me weten! Dan voeg ik die nog toe aan deze ‘showbox’!

Nog geen Prism gehaakt en wil je dat wel graag? Het patroon is te vinden in mijn ETSY winkel: {klik hier}

Als je op het plaatje klikt, krijg je de volledige afbeelding te zien!

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS
 1. Reply

  Corrie

  July 10, 2018

  Hoi Alexa,
  Wat een vrolijke regenboog heb jij op je blog geplaatst..
  Ik word er helemaal vrolijk van

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

YLA BOX Juli
Vriendin van Knit&Knot
ELSA Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
July 2018
M T W T F S S
« Jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031