YLA Box: Fris en fruitig!

Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
July 5, 2018

In mijn vorige blog, waarin ik een YLA Box uitpakte en in het zonnetje zette, kon ik het al bijna niet meer voor mij houden. Al sinds december loop ik rond met dit geheim en gisteren werd eindelijk onthuld dat ik de ontwerpster ben voor de YLA box van de maand JULI! 

afbeelding © YLA Lifestyle 2018

Het thema werd een paar dagen geleden al onthuld. Ik mocht werken met het thema Fris en Fruitig en dat sprak bij mij gelijk tot de verbeelding. Ik heb voor deze box een nieuw ontwerp gemaakt, wat alleen maar in deze box te vinden zal zijn.

Foto’s en logo © Amilishly 2017/2018
Afbeelding © YLA Lifestyle 2018

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! De grote onthulling op Instagram, Facebook en natuurlijk in de YLA nieuwsbrief. Dank jullie voor alle leuke reacties tot nu toe! Ik vind het hartstikke spannend en kan net als jullie niet wachten tot de 28e de deurbel gaat en ik voor het eerst de volledige box in handen mag houden. Ondanks dat ik het ontwerp heb gemaakt, wil ik mijzelf namelijk ook graag laten verrassen 🙂
Ik kan één ding verklappen, Elsa zit er niet in 😉 Het is echt een speciaal ontwerp voor deze box! En natuurlijk zal ik helpen als er vragen zijn over het ontwerp. Je kunt eventuele vragen stellen in de Facebookgroep van de YLAbox.

Heb je de box nog niet besteld en zou je hem graag willen? De box is te bestellen tot en met 25 juli.
Klik dan {HIER}

De YLA box van Juli is uitverkocht! Bedankt voor alle leuke reacties!

Volg YLA en de YLA Box ook op Instagram voor meer informatie 🙂

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  Erika

  July 27, 2018

  Hoi,
  Wat superleuk!
  Ik dacht… Dan ga ik mijzelf die box cadeaudoen. Dan heb ik gelijk een patroon en ander leuks.
  Maar de box is niet meer bestelbaar. Jammer, maar helaas.
  Binnenkort zie je mij op ravelry.
  Groetjes,
  Erika

  • Reply

   Alexa Boonstra

   August 1, 2018

   Ah wat jammer dat je misgreep! Ik zie je graag op Ravelry 🙂

   Liefs,

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
July 2018
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031