CAL Prism: Show your Prism

Amigurumi Blog Haakleven
on
June 18, 2018

Vanaf 19 mei kon je met mij mee haken aan Prism, de regenboog amigurumi. Elke week verscheen een nieuw onderdeel van het patroon in de Facebook groep I CAL Knuffels. Voor het laatste onderdeel, het jurkje, had ik een fotochallenge bedacht. Show your Prism. Het maakte daarbij niet uit of je net als ik een regenboogjurkje had gemaakt, een monochroom jurkje of een ombré effect had bereikt. In deze blog deel ik een aantal van de foto’s die jullie met mij gedeeld hebben via de hashtag.

Met bovenstaande foto riep ik iedereen die meedeed aan de CAL op om mee te doen aan deze uitdaging om een regenboog foto te maken tijdens het haken van het jurkje. Ik wil jullie graag een aantal van de prachtige foto’s laten zien die er uit voortgekomen zijn.

©Jessica Delnoy 2018

© Diana Limpens (Vaemkes) 2018

© Joke Kiewiet-Pasjes 2018

© Jennifer van Eendenburg – Wilmer 2018

© Anna Sietske de Jong

© Judy Schutte 2018

© Dorien Sollie – van der Boom

Ik vind ze geweldig! Pauwen en papegaaien, ombré, regenbogen met een stonewashed look. Wat een enorm vrolijke boel bij elkaar!

Ik kijk er al naar uit om de popjes te delen die klaar zijn, maar dat is voor de volgende blog 😉 Word je nu aangewakkerd om toch ook een eigen Prism te gaan maken? Je vindt haar op Etsy

Bedankt voor het meedoen aan deze kleurrijke CAL!

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
3 Comments
 1. Reply

  Diana

  June 19, 2018

  Ontzettend bedankt voor de leuke CAL! Groetjes, Diana

  • Reply

   Alexa Boonstra

   July 6, 2018

   Jij bedankt voor het meedoen 🙂

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
June 2018
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930