YLA Box: Unboxing van de eerste box!

Amigurumi Blog Crochet Haakleven Reviews
on
June 15, 2018

Een tijdje geleden blogde ik al dat het eindelijk zo ver was dat je je in kon schrijven voor de eerste YLA box. Nu zit inmiddels de inschrijving voor de tweede box al vol. Ik heb mijn Mei-Box uitgepakt en wilde jullie graag mee laten delen. De inschrijving voor de Juli box start op 1 juli, ik kan niet wachten!

Wauw! Het eerste wat me opviel toen ik de box in handen kreeg was dat hij veel groter is dan dat ik verwachtte. Dat beloofde al veel goeds, haha.

Ik bleef maar dingen uit de box toveren en het bleef me maar verbazen. Natuurlijk wist ik dat er een leuk haakpatroon (dit keer van Lisanne van Draad en Praat) in zou zitten met bijbehorend garen. Alleen was de box echt compleet met haaknaald én vulmiddel. Daarnaast nog al deze toffe goodies! Echt een verwenmoment of een ben-ik-nou-jarig-of-is-het-toch-kerst verrassing.

Inhoud YLA box mei
Foto © YLA Lifestyle 2018

De box bevatte:
– Haakpatroon Cactus Knuffel Kussen van Draad en Praat – exclusief voor de box
– 3 bollen Stonewashed XL
– 1 bolletje Yarn&Colors Must-Have Mini
– Vulmiddel
– Haaknaald 5.0 van KnitPro met een SoftGrip
– Een ambachtelijk chocolaatje en thee (echt een zen momentje)
– Een cactus koekje, zo cute
– Een cactus lippenbalsem (leuk ingepakt in het gouden zakje)
– Een cactus pin
– Een leren label met cactus (voor bij het cactus kussen of gewoon lekker aan je tas hangen)
– Een ansichtkaart van Draad en Praat
– De Handmade Living

Wat ik er zo leuk aan vind is dat je op deze manier bekende, maar ook nieuwe ontwerpers en merken leert kennen. En dat er elke maand weer een ander soortig patroon in zit, waardoor je misschien uit je comfort zone stapt of ontdekt dat je het haken van home-deco, amigurumi of kleding misschien wel leuker vindt dan dat je dacht. Ook het oog voor detail – alles past perfect met elkaar en je kunt gelijk beginnen met haken – vind ik een grote plus! Ik ben fan!

Ik kijk uit naar de volgende boxen! En in het bijzonder naar een specifieke box, maar daarover zeer binnenkort meer 🙂 Volg YLA en de YLA Box ook op Instagram voor meer informatie 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
  1. Reply

    Sietske

    June 15, 2018

    Ik ben zó benieuwd naar de volgende boxen 😉

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
June 2018
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930