Breidagen 2018: Feest je mee met Amilishly?

Amigurumi Blog Haakleven
on
May 8, 2018

Deze week is het zo ver! De Breidagen in de Broodfabriek in Rijswijk op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei 2018. En dit belooft een hele bijzondere editie te worden, want ik vier een feestje daar!

Breidagen
De Nederlandse Breidagen is één van de meest bekende events voor breiers en hakers onder ons. Er zijn veel exposanten (meer dan 80) en je kunt kiezen uit ruim 30 workshops. Ook is er een leuke garenproeverij zodat je nieuwe garen of merken kunt ontdekken. Een kaartje kost €10,- voor 1 dag en €17,- als je beide dagen wil komen. Ook is de kans groot dat je bekende en upcoming bloggers, vloggers en ontwerpers tegen het lijf kunt lopen. Een kleine greep uit de namen van deze editie: Puk Vossen, Sietske van Sietsaandehaak, Annelies Baes, Leslie Eisinger, Draadkracht, Bianca Boonstra, Hey Mama Wolf en nog heel veel meer!

Aankondiging op de website van de Breidagen © Breidagen 2018/Amilishly 2018

Feestje
Voor mij wordt dit een hele bijzondere editie, want ik vier op 12 mei (net als ieder jaar 😉 haha) mijn verjaardag. En dit keer doe ik dat dus op de Nederlandse Breidagen in de Broodfabriek, hopelijk met jullie allemaal, op de stand van Chefwol.nl! Ik word 28 jaar en hang letterlijk de slingers op.

Plaatje is van de website van de Breidagen © breidagen 2018

We hangen de slingers op!
De hele stand van Chefwol.nl zal in het teken staan van feest:

  • Zo hangen we letterlijk de slingers op bij de stand. Is wel zo leuk!
  • Neem ik een kleine traktatie mee voor jullie. Mhmmm, lekker snoepen 😉
  • Ben ik bezig met een nieuwe kledingset speciaal voor Elsa haar verjaardag (die is ook al bijna)!
  • Heeft Janine van YipeeYarn een prachtige en feestelijke collectie voorbereid
  • En heeft Chefwol een paar leuke beursaanbiedingen voorbereid!

Preview van Elsa’s verjaardagsoutfit 🙂

Pastel Party Collectie <3 © Janine Camijn, YipeeYarn 2018

Kaartjes winnen bij collega blogger-vriendin Sietske.
Om het feestje nog leuker te maken, geeft Sietske twee kaartjes weg. In {deze blog} lees je wat je daarvoor moet doen.

Zie ik je daar?

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
May 2018
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031