Aanhaken en Afvinken #5 – Maak een project af

2018 Haak- en Brei Bucketlist Blog
on
May 2, 2018

Er werd heel enthousiast gereageerd op de challenge van Sietske en mij: Aanhaken en Afvinken. In deze challenge dagen wij jou uit om jouw brei- en haak To-Do-List voor 2018 op te stellen, met behulp van de To-Do-List die wij hebben gedeeld. In deze blog wil ik een voorbeeld geven hoe je het derde punt kunt aanpakken: Maak een project af.

Maak een project af.
Voor mij is dit puntje best makkelijk te halen omdat ik vaak kleine projecten maak, zoals amigurumi. Die blijven bij mij nooit lang liggen. Echter zijn grotere projecten vaak een valkuil. Daar begin ik vol goede moed aan, maar ergens blijft het dan toch weer liggen. In deze blog ga ik dan ook een paar projecten laten zien die in de afgelopen maanden af zijn gemaakt, maar ook een paar die toch nog steeds liggen. Dan heb ik een stok achter de deur om ze af te maken 😉

FO – Finished Objects
De door mij afgemaakte projecten zijn voornamelijk kleine amigurumi projecten. Zo maakte ik in de afgelopen maanden een paar nieuwe variaties op Fay, een nieuwe variatie op Phoebe, twee nieuwe Elsa‘s, twee nieuwe Prisms en een compleet nieuw popje Millie. Enne… ik heb mijn #5: Minstens vijf nieuwe Amilishly Amigurumi dus gehaald! Want deze heb ik allemaal dit jaar gemaakt.

Prism – Dark & Bright

Het patroon van Millie verschijnt trouwens voor het eerst op de Breidagen en zal later ook op Etsy komen 🙂

Van links naar rechts:
Fay (2x), Millie, Phoebe, Elsa

 

De Market Bag heb ik gemaakt met mijn Kit die ik als Breiclub Ambassadeur mocht ontvangen. Ik maakte de onderste helft met Mustard en de bovenste helft met Pink Sand en paste het patroon een beetje aan zodat ik hem op mijn schouder kan dragen. Het patroon is van Petit-Petite voor Yarn&Colors.

Ook heb ik in de afgelopen tijd mijn eerste paar sneaker sokjes gemaakt, die ik hier op mijn bucketlist gezet had en ben ik nu bezig met mijn tweede paar (maar die hoort technisch gezien nog onder het kopje WIPS).

WIP – Work in Progress
Dan de projecten die nog liggen te wachten om af gemaakt te worden… En dat zijn er best wel wat, al laat ik in deze blog maar een paar projecten zien. Ik heb nog wel wat te doen dus 😉

Ik ben nu bezig met een verjaardagsoutfitje voor Elsa, als extra uitbreiding. Hiervan laat ik nog geen foto’s zien, want anders is de verrassing weg. Ook ben ik nog bezig met een variant op Millie in andere kleurtjes.

Mega Fay! Op de Knit&Knot werkte ik aan een grotere versie van Fay. Ook deze is nog niet af. Nouja, Fay zelf wel. Haar jurkje is alleen nog niet af. Deze moet wel voor de Breidagen af, want dan neem ik haar gezellig mee.

De Roze Koek Sokken. Hiervan heb ik er eentje gemaakt als voorbeeld en de andere zal ik ook na de Breidagen pas op mijn naalden zetten. Dit is wel echt een heerlijke sok om te breien en deze sok zit al enorm lekker, dus ik kan niet wachten tot ik een compleet paar heb om te dragen 😀

De CBTL is nog niet af. Say what? Ja echt. Ik ben denk ik al voor 90% klaar. Echter sinds de Handwerkbeurs en de voorbereidingen die ik moest doen voor Knit&Knot en de Breidagen, ben ik er niet meer aan toe gekomen om deze sjaal af te maken. Laat staan hem aan te raken. Deze maak ik na de Breidagen dus pas af.

Wat ga jij doen om dit puntje af te strepen? Laat het me weten!

Alle informatie in het kort op een rij:
Amilishly Blog: Aanhaken en Afvinken – Brei of Haak je mee?
Sietsaandehaak Blog: Aanhaken en Afvinken – Wij dagen je uit
Facebook groep: Aanhaken en Afvinken
PDF bestand To-Do-List: Todolist blog versie

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

De Segelschiff am See Shawl
Vriendin van Knit&Knot
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
May 2018
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031