NIEUW de YLA Box: Elke maand een nieuwe verrassing!

Blog Crochet Haakleven Reviews
on
May 1, 2018

Op de handwerkbeurs werd al een tipje van de sluier af gedaan, maar vanaf vandaag is het toch echt feest! De eerste en echte YLA Box kan worden besteld. Een maandelijkse Box met allemaal leuke goodies en een tof ontwerp, nu ook gewoon in Nederland 🙂 Deze moet je zeker in de gaten gaan houden want ze gaan samenwerkingen aan met diverse bekende en upcoming designers.

Boxen kunnen worden besteld in abonnementsvorm of gewoon los met een prijs tussen de 22.95-26.95 en elke box heeft een ander thema. De Box wordt maandelijks rond de 28e verstuurd zodat je de maand daarna gelijk kunt starten met een leuk haakproject en leuke goodies om te ontdekken. Een relax en verwen momentje voor jezelf dus. Wat ik ook leuk vind, is dat elke box zijn eigen thema en eigen ontwerp(st)er heeft, waardoor je iedere keer iets nieuws kunt ontdekken.

Afbeelding © YLA 2018

De eerste Box wordt door Lisanne van DraadenPraat vormgegeven en dat belooft al een leuke start te worden. CAN’T nee CAN TOUCH THIS! is het thema. Het item kan als home deco worden gebruikt, maar kan ook aangepast worden om een plek in de kinderkamer te bemachtigen.

Ik kijk al enorm uit naar deze box en natuurlijk de volgende, jij ook?

Volg YLA en de YLA Box ook op Instagram voor meer informatie 🙂 Of lees de blog van collega-blogger en ambassadeur Sietske!

Liefs,

 

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

De Segelschiff am See Shawl
Vriendin van Knit&Knot
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
May 2018
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031