Elsa is klaar voor Coachella!

Amigurumi Blog
on
April 30, 2018

Tijdens Knit&Knot was jullie favoriete popje toch wel Elsa, het aankleed popje. Ik vond dat grappig, omdat ik dit popje al bijna weer drie jaar geleden bedacht heb. Ik had toen al grote plannen met haar. Omdat ik toen A) nog heel druk bezig was met afstuderen en werken en B) ook nog allemaal andere leuke poppen in gedachten had, kwam van die plannen tot dit jaar nog niks terecht. Op Knit&Knot had één van mijn Elsa’s al een gehaakt vestje aan en had ik al in mijn hoofd dat er een tweede outfit ging komen. Nu is Elsa klaar voor Coachella in haar nieuwe festival outfit!

Van links naar rechts: Prism, Elsa en Millie.
Elsa in haar nieuwe vest 😉

Toen de Knit&Knot afgelopen was was het eerst tijd om even tot rust te komen en daarna tijd om de rest van het outfitje uit te werken. De set bestaat uit het vestje, een setje beenwarmers, een kanten top en een kort broekje. Geïnspireerd op de toffe festival outfits die je overal op Instagram voorbij ziet komen en op wat ik zelf graag draag in de zomer. Voor het vestje en beenwarmers heb ik prachtige handgeverfde merino gebruikt van YipeeYarn. Ik vind het een heerlijk kleurrijk vest geworden.

De set is al verkrijgbaar op Etsy en ik zal de patronen ook meenemen naar de Breidagen in Rijswijk op 11 en 12 mei.
Heb je het patroon van Elsa al en zou je ook deze outfit willen haken? Dan heb ik een kortingscode die recht geeft op 15% korting op deze outfit: ELSACOACHELLA. De kortingscode is nog geldig tot en met 31 mei 2018.
Heb je Elsa nog niet? Dan heb ik een leuke bundel met het patroon voor Elsa en deze outfit. Daar is geen kortingscode voor nodig 😉

Elsa gemaakt door Jenny Wilmer, foto © Jenny WIlmer 2018

Jenny heeft haar outfit voor haar Elsa al af en er zelfs een hip haarbandje bij gemaakt!

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  Jennifer

  April 30, 2018

  Ahw dank voor de vermelding!
  Het is echt een super leuk patroon 🙂 💕

  • Reply

   Alexa Boonstra

   May 1, 2018

   Heel graag gedaan <3 En dankjewel <3

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
April 2018
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30