Knit&Knot Editie 5: the After Party ;)

2018 Haak- en Brei Bucketlist Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
April 11, 2018

Een kleine twee weken geleden was ik nog aan het aftellen en schreef ik daarover deze blog. Nu is de vijfde editie van de Knit&Knot een feit. Het feestje is voorbij, de foto’s zijn uitgezocht en het is tijd voor een after party. In deze blog vertel ik over wat ik gedurende deze drie dagen allemaal heb meegemaakt. 

Opbouw
Ieder feestje moet goed worden voorbereid, dus had ik Miranda – die de organisatie van de Knit&Knot doet – beloofd om donderdag 5 april te komen helpen opbouwen. In de ochtend geholpen met het klaarzetten van de spullen voor in de toffe goodiebag. Heb jij er eentje? ‘s Middags de aankleding van de workshopruimtes én de bloggerstafels waar je mij samen met Sietske (SietsaandeHaak) kon vinden het afgelopen weekend.

Bloggerstafels
Tafel 5 was ons stekkie van vrijdag tot en met zondag. Bij Sietske kon je aanschuiven om al haar prachtige dekens te aanschouwen én je kon meedoen aan een leuke winactie waarbij je onder andere het pakket van de Little Romance kon winnen.

Amilishly en Sietsaandehaak

Bij mij kon je op vrijdag en zondag aanschuiven voor een demo: ‘Haartjes haken voor je amigurumi’ en op zaterdag voor een Meet&Greet. Ik heb mijn poppen en amigurumipatronen meegenomen en het was gezellig druk.
Vooral Elsa was de grote ster van de show. Ze werd onder andere door jullie de duurzame versie van Barbie genoemd en door anderen weer een stoere hipster chick. Wat mij opviel was dat iedereen wel gek op haar was. En natuurlijk ben ik hard bezig om de uitbreidingsetjes met kleding zo snel mogelijk te laten uitrollen 🙂

Deze foto heeft één van jullie voor mij gemaakt met mijn telefoon <3

Ook mijn nieuwste pop werd onthuld en ze heeft van Charlie (Charlingual) de naam Millie gekregen. Haar patroon hoop ik ook heel snel te kunnen loslaten.
Ik heb lekker met jullie allemaal mogen kletsen en enorm veel leuke en lieve complimenten mogen ontvangen over mijn poppen. De popjes en haakpakketten waren trouwens ook te vinden bij de stand van Chefwol.nl Het leukste was ‘s avonds Instagram afstruinen en dan mijn popjes weer bij jullie terugzien.

Foto © Vaemkes
Dankjewel voor deze prachtige foto!!

Bloggers en ontmoetingen
Waar ik me minder goed op voorbereid had, was het aantal toffe en leuke mensen die ik op de beurs zou ontmoeten of beter leren kennen. Want dit betekende dat ik gisteren een heleboel leesvoer had. Ik had er al een gezellige boel van gemaakt met Siets, maar zaterdag kon je bij onze tafel ook Tirza van ThePurpleLady, Akkelien van de Breimeisjes en Charlie van Charlingual tegenkomen. Daarnaast heb ik Herriët (Stip&Haak), Dennis (Dendennis), Bobbi (Ukkepukkis) Diana (Vaemkes), Vera (Hokuspokushaken), Michelle (Missknitwit), Leslie (MEgurumi), Dominique (Thewoollydodo), Anneke (Hartedeeltjes), Janine (YipeeYarn) en Wendy (WendysMhaaksels) op de beurs ontmoet en gesproken en natuurlijk met jullie gekletst.

Tirza, Charlie en Sietske heel serieus aan het werk hier 😉

Doordat het aan onze tafels zo druk was hadden Sietske en ik nauwelijks tijd om zelf een rondje over de beurs te lopen. Daarom hebben we maar besloten om op zondag eerder te stoppen en in die tijd nog over de beurs te struinen. Ik moet zeggen dat het wel goed is voor mijn portemonnee. Ik heb alleen maar het patroon van Luuk de Schildpad van Stip&Haak gekocht voor één van mijn lieve vriendinnetjes, vier toffe steekmarkeerders en steekmarkeerderring bij TheWoollyDodo (waarvan twee voor iemand anders) en een make en take gedaan bij Draadkracht waar ik en Sietske samen een streng garen gingen verven.

Ik kreeg van Tirza mijn bestelde Projecttas (die is zo leuk!!), van Akkelien een mooie gehaakte sleutelhanger, Sietske gaf me een leuke pen en Janine en Michelle zorgden dat mijn steekmarkeerderverzameling werd uitgebreid. Natuurlijk heb ik ook de Knit&Knot tas bemachtigd!

Ik ben benieuwd naar hoe jullie de beurs hebben ervaren! Ik ben er zeker bij de volgende editie, al zorg ik dan wel dat ik de zondag vrij neem om de beurs goed te bekijken 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
 1. Reply

  De Breimeisjes

  April 11, 2018

  Ja, wat was het leuk, ik heb ook genoten! Ik heb vooral lekker rond gekeken en vond het ook heel gezellig om een tijdje bij jullie aan te mogen schuiven. Super gezellig om n u alle blogs met verslagen van de Knit & Knot te lezen, heerlijk nagenieten!
  Groetjes,
  Akkelien

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
April 2018
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30