Aftellen tot… de Knit&Knot!

Blog Haakleven
on
March 26, 2018

Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze beurs, maar in een kleine twee weken is het dan zo ver: De vijfde editie van dé brei- en haakdagen van het Zuiden van ons kikkerlandje! Knit&Knot. Deze editie vindt plaats van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april en het belooft een waar feest te worden. Kom jij ook de bloemetjes buitenzetten?

Wat zal er te doen zijn?
Van workshops door bekende ontwerpers, tot bloggers en vloggers, boeken die gesigneerd worden of leuke demo’s. Je kunt het allemaal vinden op deze beurs die niet alleen leuk is voor de haaksters en breisters onder ons, maar ook als je geïnteresseerd bent in het verven van garen, spinnen, macramé of vilten.

Bekende namen die je tegen zou kunnen komen zijn bijvoorbeeld: DenDennis, Bobbi Eden, Stip&Haak, Draadenpraat, Handwerkjuffie. Maar deze beurs heeft ook ruimte voor nieuwe parels: ThePurpleLady, deBreimeisjes, Charlingual of CQ Handmade bijvoorbeeld.

Qua workshops is het aanbod ook enorm divers. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Sockblank verven bij Wools of Holland, een macramé plantenhanger maken bij Colours of Life, Vilten bij Dorine Viltwerk, Tunisch haken in het rond of Needlepunchen bij Wolcafé of Brioche Breien bij Atelier Sopra. En dat is nog maar een klein tipje van de sluier, want er is zo veel meer om te doen.

En natuurlijk kun je bij alle kraampjes naar hartelust shoppen. Heerlijk!

Waar kun je mij tegenkomen?
Ik zal dit jaar plaatsnemen in het midden van de koepelhal, waar alle bloggers, vloggers en specialisten op het gebied van breien en haken een plekje hebben.
Op vrijdag 6 april zal ik daar twee keer een demo geven. In deze demo laat ik je zien hoe je haartjes kunt haken voor je amigurumi. De demo is van 10:30-12:00 en van 13:30-15:00.
Op zaterdag 7 april kun je bij mij terecht voor een Meet & Greet en kun je natuurlijk mijn amigurumi poppen komen bekijken. De Meet&Greet is tussen 10:30-12:00 uur.
Op zondag ben ik ook aanwezig op de beurs en hoop ik even de beurs te bewandelen om een leuke impressie te geven van de Knit&Knot, maar zal ik ook zeker bij de tafels te vinden zijn voor een praatje 🙂

Ik neem mijn poppen en patronen mee en je kunt ook bij de stand van Chefwol.nl terecht voor mijn haakpatronen of complete pakketten.

Prijzencircus!
Op dit moment is op de facebook van de Knit&Knot het prijzencircus gaande. Ik heb ook een leuke prijs in de ‘pot’ gedaan die de winnaar/winnares bij mij op de beurs kan komen ophalen. Doe jij al mee?

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
March 2018
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031