NIEUW Yarn&Colors Basics: Stoere eigentijdse haakpakketten.

Blog Crochet Reviews Yarn Talk
on
March 20, 2018

Op de Handwerkbeurs lanceerde Yarn&Colors hun eigen pakkettenlijn: Kits van Yarn&Colors Basics. Manon van Petit-Petite heeft speciaal voor Yarn&Colors drie stoere en eigentijdse haakpakketten ontworpen en daarmee de basis van deze lijn neergezet – met meer pakketten in de nabije toekomst.

Op dit moment bestaat de lijn uit drie pakketten: Een woondeken, een market bag en een stoere mand. De Breiclub Ambassadeurs hebben allemaal een leuke kit toegestuurd gekregen om te maken. En omdat ik sinds kort ook Breiclub Ambassadeur ben, heb ik ook een leuke kit mogen ontvangen. Zoals je hieronder kunt zien is de kit prachtig vormgegeven en nodigt het ook uit om hem cadeau te geven aan een vriendin die graag haakt 😉


Ik heb de Market Bag ontvangen in de kleur Ecru en ik ga hem binnenkort zeker maken. Ik denk dat het de perfecte tas is om van de zomer lekker mee te nemen naar het strand, voor een picknick of festival of om gewoon lekker mee te gaan shoppen. Ik wil er wel een eigen draai aan geven natuurlijk en ik ben zeker ook benieuwd naar de projecten van mijn mede ambassadeurs. Akkelien heeft al een blog geschreven over haar kit 😉 {Lees deze hier}

De kit voor het maken van de tas bevat drie bollen met Super Must-Have en het haakpatroon wat prachtig vormgegeven is in een handig boekje.

Ook een Market Bag maken? De kits zijn onder andere {hier} verkrijgbaar.

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  De Breimeisjes

  March 20, 2018

  Ja, wat een leuk pakket, hé! Inderdaad een super leuk cadeau!
  Groetjes,
  Akkelien

  • Reply

   Alexa Boonstra

   March 21, 2018

   Ja een heerlijk pakket! Ik kan niet wachten om er aan te beginnen 🙂

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
March 2018
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031