[Friday Favs] #4: Week 08 Februari 2018

Blog FridayFavs Yarn Talk
on
February 22, 2018

De vorige Friday Favs schreef ik vlak voor de Handwerkbeurs, maar ik heb weer een aantal leuke dingen om te delen deze vrijdag! Want zoals ik in mijn vorige blog schreef heb ik op de Handwerkbeurs ook lekker geshopt 😉 Lees vooral mee! Heb jij ook een favoriet haak- en brei gerelateerd product om te delen? Laat het me dan vooral weten 🙂

#1: All the mini’s!
Ik kon me wel uren vergapen bij de stand van Wol met Verve op de Handwerkbeurs en ik kon er niet weg gaan zonder twee mini skeins mee te nemen. Ik heb twee rood/roze/paarse strengen meegenomen waarvan de onderste heel veel leuke spikkeltjes heeft. Perfect voor een zacht merino truitje of jurkje voor één van mijn amigurumi 🙂
Daar onder ligt een bundel van drie prachtige strengen YipeeYarn Mini’s. Deze kocht ik op de laatste dag van de beurs. Eentje ga ik sowieso verwerken in amigurumi kleertjes en eentje gaat sowieso in een paar sneaker sokken <3 En die laatste moet ik nog even over nadenken 🙂
En last but not least heb ik nog een prachtige streng gekregen van Sandra van Craftfulness en die gaat ook verwerkt worden tot amigurumi kleding 🙂

#2: Chubby Unicorn Yarnsleeve! Ik weet het… ik had er al drie. Maar deze vond ik echt veel te schattig en kon ik daarom echt niet laten liggen. Deze Yarnsleeve is gemaakt door Tirza van ThePurpleLady en ze worden binnenkort ook via Chefwol.nl verkocht (primeur). En hij is al in gebruik hoor, net als de andere drie overigens 😉

#3: Cadeautjes krijgen is altijd leuk en zeker als ze leuk verpakt zijn. Zo kreeg ik op de handwerkbeurs van Terralita dit kleine bulletjournal (hier ga ik wat klei receptjes in opschrijven) en dit leuke doosje met een prachtige steekmarkeerder én een streng handgeverfde garen. Van Mirjam (MirjamMolenbeek.nl) kreeg ik een patroon voor een gebreide slinger en van blogfriend Sietske kreeg ik een patroon van haar sjaal + cutie boekje.

#4: Iets wat niet fysiek is maar wel bij blijft is alle leuke reacties die ik kreeg op mijn popjes op de Handwerkbeurs. Ik ben al weer hard aan het ontwerpen geslagen om nieuwe meiden te bedenken (waarvan ik er sowieso eentje mee wil nemen naar de Knit&Knot in April). En deze Insta-Story van lieve vriendinnetje Patricia maakte me ook heel blij <3

#5: Deze deken is ontworpen van Manon van Petit-Petite voor Yarn&Colors en ik kan hem sinds de beurs al niet uit mijn hoofd krijgen. Wauw <3

#6 Onion Nettles Sock Yarn: Deze heb ik bij Chefwol op de stand gehaald voor een paar schattige sneakersokjes voor de lente. Ik werd verliefd op de warme roze kleur en het garen is verrassend zacht. Grappig is dat er brandnetelvezels gebruikt zijn in het garen 🙂

Dit was hem weer voor deze keer!

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
February 2018
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728