Handwerkbeurs Zwolle 2018

Blog Crochet Haakleven
on
February 21, 2018

Wauw! Na vier drukke dagen op de Handwerkbeurs en een beetje tijd genomen te hebben om bij te komen is het dan tijd voor een blog over de dingen die ik gezien en gedaan heb. Ik heb nu al weer zin in volgend jaar 😉 Maar voor het zo ver is, kun je eerst lekker lezen over dit jaar.

Chefwol.nl -X- Amilishly
Dit jaar mocht ik op de stand van Chefwol.nl mijn popjes bekender maken en waren de popjes ook te zien. Ik vond alle reacties die kwamen op mijn popjes erg leuk en het gaf mij zo veel energie dat ze in de smaak vielen. Er zijn zo veel haakpatronen en pakketten over de toonbank gegaan en vaak vroegen mensen of ik niet een boek zou willen schrijven met patronen. Enorm leuk om te horen <3
Ook hadden wij Janine van YipeeYarn twee dagen op de stand en kwam Tirza van de Purple Lady ook wat prachtige Yarnsleeves brengen. Ik vond het enorm leuk ook zo veel mensen te ontmoeten die ik eigenlijk alleen maar via facebook spreek.

Yarn&Colors -X- Amilishly
Ook een hoogtepunt was dat ik met het garenmerk Yarn&Colors had afgesproken een popje te maken speciaal voor op de stand. Het werd een groen-blauwe variant van verpleegkundige Fay en ook over haar heb ik hele leuke verhalen en reacties gehoord. Zelf kan ik nog niet kiezen welke Fay ik leuker vind, maar stiekem hoeft dat ook niet als je ze allebei gemaakt hebt toch?

Loungeplein 
Zowel vrijdag als zaterdag zat ik als blogger op het loungeplein en dat vond ik ook geweldig. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, oude bekenden weer gezien en ook met jullie mogen kletsen. Vrijdag heb ik bijgekletst met Puk Vossen, Akkelien Smink (de Breimeisjes) en ontmoette ik Mirjam (MirjamMolenbeek.nl) en Sandra (Craftfulness).

Zaterdag zat ik met medebloggers Sietske (Sietsaandehaak), Tirza (ThePurpleLady) en Alita (Terralita) op het loungeplein en zondag ging ik nog even terug voor Carmen (NewLeafDesigns) en Christina (Aspoonfulofyarn).

Rondje Handwerkbeurs 😉
Natuurlijk heb ik ook nog lekker een rondje over de handwerkbeurs gelopen. Daar had ik dan ook vier dagen de tijd voor. Ik heb enorm leuke dingen gezien, waar ik een paar dingen van met jullie wil delen. En natuurlijk heb ik ook geshopt (hoort erbij toch?).

Yarn&Colors -X- Petit-Petite
Drie pakketten ontwierp Manon van Petit-Petite (check haar blog ook voor meer inspiratie) voor Yarn&Colors als start voor een nieuwe haak- en breipakkettenlijn die Y&C op de Handwerkbeurs heeft geïntroduceerd. Ik ben heel benieuwd wat er nog meer gaat komen, maar ik ben nu al verliefd op de dekens, tassen en manden die ik gezien heb. Ik ga sowieso even een tas haken voor aankomende zomer 😉

Stip&Haak
Mijn favoriete amigurumi patronen van Stip&Haak zoek ik ook altijd even op als ik op een beurs ben. Ik mocht voor mijn blog ook even een foto maken van Herriëtte, waarvoor nog dankjewel 😉 Uil Floortje blijft favoriet, maar de nieuwste ontwerpen moest ik ook even bekijken.

De YLA Box
YLA heb ik nog maar pas ontdekt en ik moet ook nog een bezoekje plannen naar de fysieke winkel, maar wat een leuk idee is dit! Een maandelijkse box met allemaal leuke goodies nu ook gewoon in Nederland 🙂 Deze moet je zeker in de gaten gaan houden want ze gaan samenwerkingen aan met diverse bekende en upcoming designers.

En er was nog veel en veel meer te zien en te beleven op de beurs, maar dit waren voor mij wel zo’n beetje de hoogtepunten. Wat was jouw hoogtepunt deze beurs?

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS
4 Comments
 1. Reply

  YLA Lifestyle & Wol

  February 28, 2018

  We vonden het super leuk om je te ontmoeten Alexa! Tot gauw ziens in onze showroom? 🙂

  • Reply

   Alexa (Amilishly)

   February 28, 2018

   Zeker weten tot snel! En wederzijds natuurlijk!

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
February 2018
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728