[Friday Favs] #3: Week 06 Februari 2018

Blog FridayFavs Haakleven
on
February 9, 2018

De vorige Friday Favs is al een tijdje geleden, maar ik heb weer een aantal leuke dingen om te delen deze vrijdag! Lees vooral mee! Heb jij ook een favoriet haak- en brei gerelateerd product om te delen? Laat het me dan vooral weten 🙂

#1: Yarnsleeves. Ken je ThePurpleLady al? Ik had de eer Tirza te ontmoeten tijdens een Instameet en ontdekte gelijk ook de Yarnsleeve. Een Yarnsleeve houdt je garencake netjes bij elkaar tijdens het breien en haken waardoor je bol niet in de war raakt en je een project makkelijk in je tas kunt stoppen. Tirza bedacht en ontwerpt deze leuke sleeves zelf en verkoopt ze in haar shop. Ik kocht er drie in verschillende leuke printjes en ontdekte zelf weer dat ze ook handig voor vulmiddel zijn 😉 Fijn voor amigurumi on the go!

Prachtige sockblank met lieve accessoires

#2: Alice in Wonderland Sockblank. In het Instagram verhaal van CarmenNew Leaf Designs – zag ik een prachtige sockblank in het thema Alice in Wonderland. Omdat ik Alice in Wonderland een enorm leuk sprookje vind en mijzelf had voorgenomen meer sokken te gaan breien dit jaar heb ik gelijk dit leuke garen besteld bij Atelier het Wolbeest. Elke maand verft Alexandra weer nieuwe sockblanks in een leuk nieuw thema. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen <3

#3: Verjaardags verrassing voor een haakliefhebber. Speciaal voor mijn lieve vriendin heb ik Janine van YipeeYarn gevraagd om garen te verven in haar favoriete kleuren. Love it!

#4 Ik heb een nieuwe gehaakte armband. Deze ga ik natuurlijk meenemen naar de Handwerkbeurs en ze komen binnenkort als pakketje beschikbaar bij Chefwol. Heerlijk om kralenarmbanden af te wisselen met Amigurumi.

 

#5: Amilishly als blogger op de handwerkbeurs! Enorm leuk dit! Ik ben dit jaar vier dagen te vinden op de Handwerkbeurs. Een enorm leuke beurs voor iedereen met een voorliefde voor handwerken. Maar ik mag ook twee dagen op het Loungeplein met jullie doorbrengen als blogger. Ontmoet ik jou daar? Ik heb er enorm veel zin in <3 En wat ik nog leuker vind is dat ik daar samen met andere bekende gezichten in de handwerkwereld te vinden ben.

Ps. Doe je al mee met mijn Win-actie voor een kaartje voor de handwerkbeurs? {Klik hier}

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
February 2018
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728