Blog Haakleven

Handwerkbeurs & Win-actie!

on
February 7, 2018

Op 15 tot en 18 februari vindt in Zwolle de jaarlijkse Handwerkbeurs plaats! Een beurs waar ik altijd naar uit kijk omdat je er niet alleen mega veel inspiratie kunt opdoen, maar ook lekker ongegeneerd kunt shoppen voor de leukste handwerk gerelateerde dingetjes. 

Ik zou al alle dagen als standhouder aanwezig zijn bij de stand van Chefwol, maar nu mag ik ook aankondigen dat ik met Amilishly als blogger/influencer bij het loungeplein aanwezig ben op de vrijdag/zaterdag. En om dat te vieren mag ik één kaartje weggeven voor de Handwerkbeurs! Leuk toch? Het kaartje kan op een dag naar keuze worden gebruikt, maar ik zou het heel leuk vinden als ik je op de vrijdag of zaterdag mag treffen op het loungeplein 😉

Foto © Instagram Handwerkbeurs 2018

Nu wil je misschien weten wie of wat je daar allemaal kunt aantreffen:

Deze editie is er dus een loungeplein waar verschillende bloggers en vloggers aanwezig zullen zijn om lekker mee te kletsen over handwerk natuurlijk. Onder andere thePurpleLady en Terralita hebben al bevestigd daar te zijn.
Bekende garenmerken mogen natuurlijk niet missen, zoals Yarn&Colors., byClaire, Scheepjes, Phildar en Opal. Ook prachtig handgeverfd garen zoals het hippe merk YipeeYarn, Stof tot Verven of Dutch Wool Diva zijn aanwezig en kleine en grote wolwinkels kun je vinden. En natuurlijk zijn er meer dan genoeg leuke workshops om te doen 🙂

©Handwerkbeurs 2018

De Winactie: Wat moet je daar voor doen?

 1. Volg mijn Instagram Account of Facebook Account (als je beide volgt krijg je een extra kans 😉 ) en het Instagram account van de Handwerkbeurs.
 2. Laat onder deze blog een berichtje achter waarom je graag naar de handwerkbeurs wil (en vul je mailadres in, zodat ik je kan bereiken als je wint)
 3. Deze actie loopt tot zaterdag 10 februari 2018 tot 18:00 uur en de winnaar/winnares maak ik zondag bekend 🙂

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met de Handwerkbeurs.

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS
5 Comments
 1. Reply

  Ineke Rauwerda

  February 7, 2018

  Wat superleuk dat je op het plein mag staan vrijdag en zaterdag. Al ga ik o donderdag waarschijnijk,, loot ik toch graag mee.

 2. Reply

  Ada Marquart

  February 7, 2018

  Het lijkt mij leuk om eens op deze beurs te kijken en kennis met je te maken. En misschien kan je me de beginselen van het haken leren. Ik vind je popjes heel erg leuk maar ik kan absoluut niet haken. Wel heb ik op de Kreadoe haaknaalden gekocht. Het begin is er dus.
  In ieder geval veel plezier op de beurs

  Groet
  Ada Marquart

 3. Reply

  Jennifer van Eendenburg-Wilmer

  February 7, 2018

  Hoi hoi! Nou dat wil ik wel winnen want dan kan ik je in het echt ontmoeten! 😉 en kan ik ook jouw prachtige creaties in het echt zien!
  😍💕 #fingerscrossed #leuk

 4. Reply

  De Breimeisjes

  February 8, 2018

  Leuk, ik loot graag mee! Het plan is dat ik vrijdag met mijn Breimeisjes-vriendin naar de beurs ga en ik heb nog geen kaarten besteld! Lijkt me heel leuk om je live te ontmoeten, ik ga zeker ook kijken bij Chefwol, ik ben heel benieuwd naar o.a. Yarn & Colors te zien (zoveel over gelezen en gehoord! Nog steeds niet in ‘t echt gezien!) en ik ga vast en zeker veel inspiratie opdoen!
  Groetjes,
  Akkelien

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
February 2018
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728