Aanhaken en Afvinken #3 – Nog meer dingen op mijn To-Do-List

2018 Haak- en Brei Bucketlist Blog Crochet Haakleven
on
January 26, 2018

Er werd heel enthousiast gereageerd op de challenge van Sietske en mij: Aanhaken en Afvinken. In deze challenge dagen wij jou uit om jouw brei- en haak To-Do-List voor 2018 op te stellen, met behulp van de To-Do-List die wij hebben gedeeld. In deze blog laat ik je zien wat ik nog meer op mijn persoonlijke To-Do-List heb staan om dit jaar te doen.

© Phildar Issue 144.

#1: Een Okergeel vest breien. Ik kwam dit super toffe Okergele vest tegen in nummer #144 van Phildar en ben sindsdien verliefd. Mijn doel is om dit vest voor de herfst af te hebben zodat ik hem in het najaar eindelijk aan kan. En ik hoop daarmee ook het puntje ‘iets voor jezelf maken‘ af te kunnen strepen. Ik ga hem trouwens ook Okergeel maken, want dat vind ik gewoon een toffe kleur voor in de herfst.

Amigurumi © LydiaWLC, CrochetHappyPlushie, Jeslynsimlg & Haekelnundkuscheln

#2: Amigurumi popjes haken die door andere ontwerpers ontworpen zijn. En dan heb ik al een aantal popjes uitgezocht die het gaan worden, namelijk deze vier cuties hierboven! Ik vind het sowieso belangrijk om ook dingen van andere ontwerpers te haken. Niet alleen leer je op deze manier een andere stijl kennen, daarnaast kun je er altijd iets van leren. Of je de manier van ontwerpen van een ander nu fijn vindt, of niet.

#3: Een deken. En dit komt lichtelijk voort uit het feit dat Sietske, van Sietsaandehaak altijd bezig is met de meest prachtige dekens en ik dat wel heel tof vind. Ondanks dat ik snel neig af te haken als het om grote projecten gaat. Toch staat het op mijn persoonlijke lijstje.

Foto © ValerieisKnitting 2017-2018

#4: Sneaker Sokjes breien. WANT ik draag graag SNEAKERS. Ik heb deze toffe sokjes gezien op de Instagram van @Valerieisknitting en dat is mijn inspiratie voor het maken van eigen sneakersokken. Eerst nog even het paar afmaken wat ik voor mijn moeder aan het maken ben.

Alice Amigurumi gemaakt door Lianne Peterson

#5: Dit jaar minstens vijf nieuwe Amilishly Amigurumi. Telt Fay nou mee? Ik denk het wel 😉
Ik ga in ieder geval nog een Fay maken, er komen een aantal toffe nieuwe ontwerpen aan en ik ga een Alice in Wonderland popje haken. Lianne maakte namelijk met mijn patronen zo’n schattige Alice!

Patroon Simmerdei Socks © Bianca Boonstra
Foto © Emma Escott @lululoves_uk

#6: En om nog in het thema SOK te blijven… Ik ga ook kant-sokken haken naar een patroon van mijn mams. Ik zag op Instagram de foto van Emma Escott (@Lululoves_UK) die haar sokken in zo’n leuke kleur gemaakt heeft, dat wil ik ook! Dus die gaat ook op het lijstje.

#7: Gehaakte armbanden! En alsof ik nog niet genoeg bedacht heb om te maken dit jaar, wil ik ook nog een aantal nieuwe gehaakte kralenarmbanden ontwerpen. Dit is mijn nieuwste ontwerp. Tof niet? Dat smaakt naar meer!

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
January 2018
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031