Blog FridayFavs

[Friday Favs] #2: Week 03 Januari 2018

on
January 19, 2018

De vorige Friday Favs is al een tijdje geleden, maar ik heb weer een aantal leuke dingen om te delen deze vrijdag! Lees vooral mee! Heb jij ook een favoriet haak- en brei gerelateerd product om te delen? Laat het me dan vooral weten 🙂

#1: De toerenteller armbanden heb je misschien al voorbij zien komen in een review en nu ook hier. Dit is echt één van mijn favoriete producten van dit moment. Waarom? Omdat hij niet alleen heel mooi is om te zien, maar ook heel handig is.

Foto © Janine Camijn 2018

#2: Janine van YipeeYarn heeft weer allemaal prachtige strengen garen geverfd! En ik ben op elke streng stuk voor stuk verliefd. Een paar die ik even in het zonnetje zet: Dark Side of the Moon, Self Striping Roze Koek en Under the Cherry Moon zijn mijn persoonlijke favorieten <3

#3: YarnBowls bij Søstrene Grene! Jaa echt! Ze kosten echt maar een prikkie en ik vind ze echt heel mooi. Ik heb er gelijk drie gekocht, om er twee weg te geven. De kleuren zijn ook heel leuk. Sage groen, grijs en gele heb ik gezien.

#4: Mijn Knitters Bujo van Ja, Wol! heb ik deze kerst gekregen van mijn lieve vriendinnetje Patricia. Ik heb hem al goed gebruikt om mijn eerste amigurumi patroon voor 2018 in op te schrijven. Ik ben hier helemaal weg van. Het formaat is niet alleen handig, ook zijn de pagina’s om en om blank of gestipt. De gestipte bladzijden zijn weer perfect voor het uittekenen van breipatronen, omdat ze dezelfde verhouding hebben als de steken van een breiwerk.

#5: Zing Sokkennaalden: Deze fijne sokkennaalden van KnitPro hebben niet alleen leuke kleurtjes, maar ze werken ook nog heel fijn. Ik brei helaas niet heel graag, maar deze naalden vond ik te leuk om te laten liggen, dus moet er ook iets mee gemaakt worden 😉 Ik heb 2,5 en die hebben een heel mooi rood kleurtje met zilver-kleurige punten.

#6: Ik heb mijn eerste amigurumi patroon voor dit jaar geschreven – Fay heet ze – en wat is ze leuk! Nog leuker is dat ik nog een variant ga maken in andere kleuren.

Dit waren ze 😉

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
January 2018
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031