Wollyhood #InstameetUtrecht 2018

Blog Crochet Haakleven
on
January 15, 2018

Gisteren vond de eerste echte #InstameetUtrecht plaats. Deze werd door Tina van Wollyhood georganiseerd in een prachtig atelier naast haar wolwinkel in Utrecht. E̩n van mijn lieve vriendinnen Janine Рje kunt haar kennen van YipeeYarn Рvroeg me mee en ik kon daar om meerdere redenen natuurlijk geen nee tegen zeggen.

De banner alleen al nodigt uit, toch?

Instameet
We werden aan de deur al hartelijk ontvangen door Tina en na een kleine kennismaking met elkaar ging de middag van start. Natuurlijk onder het genot van een lekkere warme kop thee of koffie, want buiten was het enorm koud. Je kon een prijsje doneren voor de give-away aan het eind van de middag en een lootje invullen om kans te maken op een prijsje.

Verder moest ik mijzelf er echt toe dwingen om genoeg foto’s te maken, want eigenlijk was het daar te gezellig voor. Ik heb leuke mensen ontmoet en vooral heel veel gekletst over haken en breien, maar ook heel veel andere dingen en voor ik het wist was het eigenlijk al weer 17.00 uur. En haken? Als ik twee toeren gemaakt heb is het veel 😉

Impressie van het atelier.

Wollyhood
De winkel zelf is echt prachtig! Het was voor mij de eerste keer in de winkel, omdat Utrecht niet echt naast de deur ligt. Toen ik binnen stapte kon ik me echter wel een tijdje zoet houden. Tina verft zelf prachtige garens onder de naam Freckles & Speckles in de meest mooie kleuren. Om alleen alle kleuren al in mij op te nemen heb ik een kwartier staan kijken en vergelijken. Ik heb mijzelf uiteindelijk getrakteerd op twee kleine strengetjes met gespikkeld merino garen. Ik kan niet wachten om er een leuk amigurumi ontwerpje mee te gaan maken!

Ook verkoopt ze leuke accessoires, patroonboekjes en andere garens en hangt de winkel vol met grappige teksten en versieringen. Een plek om je te laten inspireren. Ik vond er ook een tof patroonboekje met breipatronen wat ik niet kon laten liggen. Zou ik dan toch ooit overstag gaan?

Impressie van de winkel.

Vervolg? Ja zeker!
Kon je er deze keer niet bij zijn en begint het nu te kriebelen? Er zijn zeker plannen voor een vervolg. Een zomerse editie van de #instameetutrecht is zeker in aantocht. Hou voor meer informatie vooral het instagram account van Tina in de gaten.

En om af te sluiten nog een foto waar ik zelf ook toevallig op sta 😉

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
January 2018
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031