2018 Haak- en Brei Bucketlist Blog Crochet Haakleven

Aanhaken en Afvinken – Brei of haak je mee?

on
January 11, 2018

Ik mag echt iets enorm leuks aankondigen. Ik daag je uit om mee te doen aan een Challenge. En niet zomaar ééntje, maar een challenge waarvoor je héél 2018 mag gebruiken om hem af te ronden. En deze challenge komt niet alleen van mij, maar ik organiseer deze samen met blog-vriendin Sietske van de blog Sietsaandehaak. Haar blog vind je hier: Aanhaken en Afvinken

Dit jaar wilde ik iets bijzonders doen met mijn blog. En ik wilde ook een uitdaging voor mijzelf op het gebied van haken en breien. Tijdens een ontzettend leuke middag / haakdate met collega blogger Sietske opperde zij haar idee om haar voorliefde voor lijstjes en uitdagingen om te zetten in een concreet plan. Dat paste weer perfect bij mijn vage plan en ons idee om onszelf en jullie uit te dagen was geboren. Doe jij mee?

Twaalf punten hebben wij opgeschreven om jou uit te dagen er een tof brei- en haak jaar van te maken. Je kunt één punt per maand afhandelen, of zoveel mogelijk tegelijk. Dat maakt allemaal niet uit, zolang je jezelf maar uitdaagt alles af te ronden voor dit prachtige jaar om is. Enne, om het wat makkelijker te maken. Wij maken voor elk punt een blog met wat wij doen om dit lijstje af te ronden én geven daarbij ook nog een aantal voorbeelden met wat je zou kunnen doen.

Wil je een gemakkelijke print-versie van de lijst? Klik dan op deze link: Todolist blog versie

Voel je daarnaast vrij om de lijst te personaliseren. Het moet vooral JOUW 2018 bucketlist worden. En out of the box denken of gekke combinaties houden wij van. Meerdere dingen in één keer afronden? Top! Je lijstje twee keer zo lang maken? Prima. Pak het vooral zo leuk mogelijk op en deel dit met ons. Want dat vinden we leuk.

Wij gaan je natuurlijk via onze blogs op de hoogte houden, maar we hebben ook een facebook-groep in het leven geroepen. Hier kun je jouw lijst delen, je voortgang showen en ons op nog meer fantastische haak- en brei-ideeën brengen.

We vinden het leuk als je meedoet!

Liefs,

Sietske en Alexa

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
January 2018
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031